AKTUELNO

Haos pred kraj "Pretresa nedelje"

Voditelj Milan Milošević podigao je Deniz Dejm u emisiji "Pretres nedelje", kako bi sa njom porazgovarao o Sandiju Kojiću.

Odakle potiče vaš sukob? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su poslali njegov intervju gde je on rekao da mu se ne sviđam jer ne zna da li sam muško ili žensko, ja ne podržavam transfobe. Pitala sam sve Slovence, niko ga ne zna. Htela sam da mu spremim nešto, ali niko ga ne zna, Gugl ga ne zna - istakla je Deniz.
Tebe ne znaju, mene su pitali za nju, ja sam rekao da ne znam da li je muško ili žensko. Imala je neka slika kad je bila mlađa, videli su Adamovu jabučicu, crte lice - odgovorio je Sandi.
I sad imam takve crte lice, šta je problem? Ja sam veći muškarac nego ti. Gledaj se, metar i ćevap. Trans žene su žene, nisu muško, treba da poštuješ to. Pozdrav za sve trans osobe. Ako si trans žena, žena si. Cis, trans, sve. Ja mrzim transfobe, homofobe. On vređa trans osobe, a ja podržavam LGBT populaciju - poručila je Dejm.

Irma Sejranić je skočila i pomenula da Deniz neće da prizna da je trans, a ona joj je odmah uzvratila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nebitna osoba sa nadogradnjom od 5 centi i samo se kačiš na tuđe priče! - poručila je Deniz.
Devojko, ti ne znaš šta si. Ja sam te pitala da li si muško ili žensko, ti si rekla da imam nešto protiv trans osoba. Smiri se devojko, opusti se. Ja sam dobila informaciju da si priznala da si bila muško - rekla je Irma.
Ti nisi Irma Sejranić, ti si Irma Seljanić! Sedi na ovo - uzvratila je Dejm i pokazala joj dva srednja prsta.
Ti voliš to mnogo više od mene! - poručila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.