AKTUELNO

Prema pisanju domaćih medija, Mirzad Brkić, sin pevačice Hanke Paldum, uhapšen je zbog sumnje da je u Neumu napastvovao devojku (26) u prisiljavao je na seks.

Ovu vest potvrdila je i PR policije u Neumu, a inače, ovo nije prvi put da sin bosanske pevačice ima problem sa zakonom. Naime, on je svojevremeno osuđen na dve godine zatvora jer je 2014. automobilom izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je povredio tri lica, od toga dvoje teže.

Brkiću je tada urađen narko-test, na osnovu kojeg mu je konstatovano prisustvo prihoaktivne supstance amfetamin. Nakon hapšenja, Brkić je pobegao policajcima, koji su ga pet sati jurili po Sarajevu. Hanka je tada branila sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

Foto: Printscreen Facebook/Samo.dragi.Bog.moze.da.mi.sudi

Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je počinio. On služi svoju kaznu i na sreću nije bio teško povređen. Svi su napravili da je on jedan zločast momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini - pričala je tad pevačica.

-Trudim se da ga dovedem na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, ali sad ne želim da ga vidim dok ne ode opet na lečenje. Mirzad nije zlato od deteta i toga sam svesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga - govorila je pevačica.

Foto: Printscreen YouTube/cineman20000

Nakon što je Mirzad nadrogiran amfetaminima svojim terencem izazvao saobraćajku i teško povredio tri lica, sud mu je odredio obavezno lečenje. Pevačica ga je poslala na odvikavanje u najbolju nemačku kliniku.

- Dok je bio u Nemačkoj, sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog devojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno raskidaju i mire se - rekla je Hanka.

Mirza dBrkić je 2014. iza rešetaka završio jer je policija kod njega pronašla gasni pištolj "rekord" bez metaka, paketić s materijom, za koji se sumnja da je heroin, kao i srebrne minđuše i ogrlicu, pisali su tad mediji.Inače, on je i ranjen u nogu 2011. u mafijaškom obračunu.

Foto: Printscreen Facebook/Samo.dragi.Bog.moze.da.mi.sudi

Autor: D.T.

#Hanka Paldum

#Mirkad Brkić