AKTUELNO

Pevačica će uskoro svoje fanove obradovati i novom pesmom.

Nikolina Kovač Kapor jedna je od najlepših pevačica na domaćoj javnoj sceni koju ste imali prilike da viđate na malim ekranima, ali već neko vreme njena publika nije mogla da uživa u njenom glasu uživo. Naime, ona je 2013. godine na svet donela sina Nikolaja i tad je jasno postavila prioritete, a to je porodica.

Objavljivala je pesme i često gostovala u emisijama, ali nije nastupala jer je želela maksimalno da se posveti Nikolaju, te se povukla, dok je njen suprug Saša Kapor radio punom parom.

Kako je Nikolaj napunio četiri godine, pevačica se vratila poslu. Nedavno je otpočela svoju turneju na oduševljenje svih koji je prate otkako je zakoračila na scenu, a kako nam je otkrila, nastupi joj veoma prijaju, kao i njenoj publici.

Pa da, vratila sam se i krenula da radim punom parom. Bila sam aktivna u medijima, ali sam znala šta mi je prioritet - moj Nikolaj i nisam želela da zarad karijere budem odsutna u prvim danima njegovog detinjstva, kad sam mu najpotrebnija - započela je priču pevačica i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: NIKAD NE BISTE POGODILI O KOME JE REČ! Seksi Kaja se snimala na plaži i pevušila pesmu OVOG KOLEGE! (VIDEO)

Sada kada je i on porastao, sve nekako uspemo da uskladimo i stignemo na sve strane, pa sam rešila da se vratim na scenu i vratim svojoj publici. Počela sam da radim punom parom i, iskreno, baš mi prija, a vidim i da se publika uželela, to osećam na svakom nastupu. Moraću uskoro da im se odužim i nekom novom pesmom, koju uveliko pripremam - rekla nam je Nikolina.

Atraktivna pevačica vratila se svojoj publici koja sada sa nestrpljenjem iščekuje novu pesmu.

Autor: D. Tanasijević

#Nikolina Kovač

#pevačica

'