AKTUELNO

Ludilo tek sledi!

O protekloj noći u "Zadruzi 5" zasigurno će se dugo pričati. Naime, počela je prva žurka ove sezone, a učesnici bili su i više nego raspoloženi za provod, pa su uveliko bili spremni kada je stiglo pismo. Svi su odmah pojurili ka kazinu, a svako je našao sebi društvo.

Marko Osmakčić već važi za jednog od najvećih zavodnika, pa je završio u izolaciji sa Stanijom Dobrojević, a ovo veče proveo je sa Milanom Šarac-Mimom. Naime, oni su sve vreme pozirali za svoje fanove, dok ju je on čak pratio i do toaleta, gde ju je čašćavao poljupcima.

Ipak, najaktivniji bili su bivši zadrugari, Fran Pujas i Mateja Matijević našli su svoje "srodne duše" u ovoj sezoni, a Mima je primetila neke varnice i odmah prenela Lepom Mići šta je videla. Dok je Mateja uživao u zagrljaju Nevene Savić, Fran je žurku napustio sa Sandrom Todić. Ostaje nam da vidimo šta će se dešavati danas i da li će ovi parovi ozvaničiti vezu, iako su noć proveli u istom krevetu, pa se pretpostavlja da neće ostati na ovome.

Atmosfera u kazinu bila je na vrhuncu, a Irma Sejranić i Marko Janjušević Janjuš odlučili su da napuste žurku i osame se. Iako su prvi konflikt imali već u studiju, na samom ulasku, sada je njihov odnos na potpuno drugom nivou. On je sve vreme flertovao sa njom, a ona nije ostala ravnodušna na njegov šarm:

Celo veče samo tebe gledam, jesi li primetila to? Da li ti se sviđam? - pitao je Janjuš.
Čim sedim ovde sa tobom - pokušala je da odgovori Irma.
A da te pitam par pitanja iskrenih? Ja bih voleo da budemo jedan duži period zajedno, dok nas smrt ne rastavi - govorio je Marko.

Iako je veće provela sa jednim Markom, čini se da je Mima sve vreme mislila na drugog, pa je odmah nakon žurke prišla Janjušu i otvoreno pokazala nezadovoljstvo zbog njegovog prisnog druženja sa Irmom. Ona mu je neprestano ljubomorisala, pa joj je on uzvratio istom merom i zamerio blizak odnos sa Markom.

Šta ti pričaš? Kakav dečko? Nismo se ljubili, drug mi je. Ti se družiš sa svojom drugaricom za ruke. Okreni se da pričaš sa mnom! - naredila je Mima.
Da li je moguće da si celu noć provela sa drugim muškarcem - nastavio je on.

Međutim, ovo nije bila jedina ljubomorna drama u Beloj kući. Dok su se Mima i Janjuš prepucavali, Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić "ratovali" su na svom krevetu. Naime, Ajdarpašić je posumnjao da je Milica imala aferu sa nekim na žurki, pa joj je očitao bukvicu, iako to ni nije bila istina.

Šta da radim sa ovom malom? Neće da bude sa mnom u vezi. Rečeno mi je da si me prodala za sitno, biće klipova. Znači Milica je našla novog momka večeras? Nema veze, čekamo četvrtak klipove - rekao je on.
Da sam nešto uradila, rekla bih - odgovorila je ona.

Dok su zadrugari tražili sebi odgovarajuće društvo, Stanija je sebi izabrala već poznato. Tačnije, ona je žurku provela pored Marijane Zonjić, ispred ogledala, gde su priredile pravi šou, koji se zasigurno dopao muškoj populaciji, s obzirom da su obe bile vrlo oskudno obučene. Da podsetimo, Stanija je ušla kao zauzeta, pa se trudila da ni u jednom momentu ne dozvoli sebi čak ni bezazleni flert, a u toku jučerašnjeg dana Marijana i ona isterale su sve na čistac i ponovo sklopile prijateljstvo.

Ipak, nisu svi bili raspoloženi za muziku i provod. Naime, Deniz Dejm povukla se sa žurke, pa odlučila da cimere, ali i publiku upozna malo bolje sa svojim životom, koji uopšte nije bio lak.

Sve sam sama postigla, majka mi je bila čistačica. Teško mi je bilo, nemam roditelje kako treba, nisam imala para, zezali su me zbog visine, maštala sam da budem poznata, evo me sad. Bilo mi je jako teško ali sad je baš dobro. Uvek sam bila drugačija, kada sam bila dete svi su me zezali, kakva si, onakva si. Onda su me prihvatili i ja sam im zahvalna. Ja imam samo gej drugove - nastavila je manekenka. Kad sam došla u Sloveniju, bilo je drugačije, ali se nikada nisam osećala svoje. Živela sam u Londonu, tamo sam se osećala dobro, ali su hladni ljudi tamo - rekla je Deniz.
Gde su oni sad, a gde si ti. Najbolje u priči što je inteligentna, može da ti odgovori da te zakopa - dodao je Bane.

Iako je sve delovalo mirno u odnosu Nevene i Mateje, Ana Spasojević umešala je prste i pokazala da ni ona nije ravnodušna prema Matijeviću. Iako su u to već svi zadrugari sumnjali, Ana nije želela da prizna i otkrije svoje emocije, ali su joj kočnice popustile nakon sinoćne žurke. Ona mu je prišla i počela da provocira zbog njegove nove izabranice:

Moram da se pomerim, ljutiće mu se devojka - rekla je Ana.
Nije mi ona devojka - rekao je Mateja.
Koja ti je sad ta? - pitala je Olga.
Nevena silikon - poručila je Ana.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga