AKTUELNO

Ovo se čekalo!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" voditeljski duo Stefan Kandić Kendi i Jelena Pešić ugostili su drugoplasiranu učesnicu "Zadruge 4", Milicu Kemez.

Foto: Red TV

U jednom trenutku došlo je do suočavanja Milice i Jelene zbog paparaco fotografija, koje je Pink.rs ekskluzivno objavio ovog leta.

To je bilo sad na letovanje na kom sam se slučajno srela sa Pecom, mužem Alekasdnre Subotić, otišle su te slike gde piše da on vara nju sa Jelenom Pešić. To stvarno nije tačno, tad sam ga videla i više nisam. Ko god da je to uradio, a znam da nije Bora, nije mogao meni da naudi. Ja nemam kome da se pravdam, ali Aleksandra je verovatno doživela tu neku tenziju, verovatno bih i ja posumnjala u svog muža. Nas dve smo se i srele i objasnila sam joj da tu nema ničega. Između nas ništa nije bilo, on je jako prijatan i kulturan čovek. Posle je bila priča da je to slike poslala Bora, pa Milica, ali ja nisam došla do istine. Meni je tako javljeno, da iza tih tih slika stoje njih dvoje, ali mi je Bora rekao da nije on. Ja se time više ne bavim, ali mi je samo žao zbog Subotićke i Pece koji su prošli kroz tu neprijatnost bez razloga – kaže Jelena.

Foto: RED TV

Nakon Pešićeve, celu situaciju je prokomentarisala i Kemezova.

Pa dobro, ja jesam upućena u tu priču, znam da Bora nije to poslao. Ne bih da pričam na tu temu, ko je, šta, kako, ja sam sve objasnila. Niti je vreme, niti mesto o tome da se priča – kaže Milica, pa dodaje:
Ja sam u "Zadruzi" imala neku svoju teoriju da odnos Bore i Jelene nije u redu, to njihovo prisno druženje je mene smetalo, sad verovatno zbog neke moje nesigurnosti... Smatram da žena nikad nije kriva za jedan odnos, ako partner dozvoli da mu je neko preči od tebe i da stalno stavlja nekog ispred tebe, to tebe može da boli, ali ta žena nije kriva. Umesto da sam svoju nervozu usmeravala i nezadovoljstvo ka njemu, ja sam tu više krivila te žene koje to dozvoljavaju i koje se druže sa njim. Bila je malo nezgodno situacija, jer sam ja Jelenu tada smatrala svojom najboljom prijateljicom, njega svojim partnerom, oni su izabrali da je njemu više stalo do nje, njoj do njega, tako da to je bio njihov izbor. Ja sam tu isapala samo ko nema sampouzdanja, ko je negativan, ljubomoran, ko umišlja, meni to nije odgovaralo... Na kraju se to nastavilo i napolju, ali, naravno, ona tu ništa nije kriva – priča Kemezova.

Foto: Red TV

Uvek sam ja ispadala negativac i neko ko njemu nešto brani. Zna se šta su neki prioriteti, ja očigledno to nisam bila, jer je on nju stavljao pre mene. Svaki put kad su oni zajedno, ja znam da su zajedno, ali oni nikad ne stavljaju zajedničke slike, nego stavljaju storije sa istog smeta – dodaje Milica.

Pešićeva je njeno izlaganje pomno slušala, a zatim i odgovorila drugoplasiranoj zadrugarki četvrte sezone.

Ja sa Borom nisam imala takve svađe, jer sam ja njemu drugarica, a ne devojka, meni je bilo žao što se ona nakupila te negativne energije, možda je bila nesigurna... Krivo mi je što mi nije prišla i lepo rekla šta joj smeta – priča Jelena, pa nastavlja:
Milica može da kaže da li sam ja nekad cimala Boru, jer nisam htela da bude da ja nešto namerno radim. Ja sam Bori drugarica, čak sam se malo i puvukla i distancirala. Ja prema Milici ne osećam zlu krv, poštovaću nju dokle god su oni zajedno, ali me jako nervira kad me malo potkači po medijima. Stvarno nemam ništa protiv nje, ali nekad me je bez razloga napadala. Nema zle krvi, bar sa moje strane – zaključuje Pešićeva u emisiji "Pitam za druga".

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Bora Santana

#Jelena Pešić

#Milica Kemez