AKTUELNO

Drama se nastavila!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje, koje je bilo za Filipa Cara.

Hipotetički šta ako je Maji jako zasmetalo tvoje muvanje sa Marijanom i domeravanje sa Stanijom? Šta ako su portali puni prepiski? Šta ako napolju sve gori od Majinog besa? - glasilo je pitanje.
Sa hipotetikom sam se susreo prošle godine. Mnogi su bili lagani, pa ih je hipotetika razvalila. Sa Marijanom ne smatram da je bilo muvanje, imam u sebi da se zaje*avam. Video sam da je bliska sa Janjušem, sklonio sam se. Što se tiče Stanije, ne znam da sam blejao, više sam igrao rulert. Normlano da sam devojku pogledao, drava prava i zgodna, bila je izazovno obučena. Nisam toliko vremena provoeo na žurci. Znam da su se Stanije i Maja čule, znam koliko Maja ceni Staniju i njeno mišljenje. Bio sam prisutan kad su razovarale telefonom. Ako joj je to uopšte u glavi, nema razloga za ljutnju - odgovovrio je Filip.
Srela sam Maju kad je pratila Cara, ona je plakala nije joj bilo dobro. Rekla mi je da joj je teško što on ulazi. Poznavajući Cara, znao je da će Maja da napravi haos. Maja sve radi opravdano i tad sa rešićkom je bilo opravdano, poljubila ga preko maske u usta. Znam da Car sve to zna - komentarisala je Matora.
Maja se naljutila i Mensuru čestitala rođendan i rekla da smo jedan - jedan - ubacio se Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba tako da razmišlja u tom smeru, lakše mu je. Neću da pravim Maji situaciju. Ja neću da pričam situacije koje nisu poznale javnosti - rekao je Mensur.
Eto, ljubomorisao sam - dodao je Car.
Znaš koliko je ti meni bilo žao, čovek naruči pesmu, a kasnije saznaje da je to naša omiljena pesma - dodao je Mesnur kroz smeh.
Ja sam tebe doživeo na totalni drugi dojam, ovo što pričaš ispada mi smešno. Ono kad je bilo za Ša i to mi je bilo degutantno. Baviš se sitnim provokacijama, ja to nisam voleo ni kod Vladimir. Pričaš o nekim stvarima, pričaš o svojoj bivšoj devojci, spominješ pesme. Meni deluje da ti mene gledaš, a ne možeš prevazići - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakvi, ujutru idemo na kafu. Frana sam prvi dan zagrlio. Trebalo bih onda da mrzim pola kuće i pola Beograda. Ovde ti je, po mom iskustvu, najmanje za mafijanje - dodao je Mensur.
Slušao sam Mensura pažljivo, namerno ga bode gde treba - ubacio se Mića.
Možda sam te provukao prošle sezone, nikad napolju nisam doživeo da si nešto rekao za mene. Rećiću ti otvoreno. Ja dolazim pred karantin, ljudi me zovu i kažu da su u dva intervjua provukao mene. Ulazim ovde, već par puta si me provukao, Možda smo prošli slične stvari, mislim da baš zato ne bi trebalo - govorio je Car.
Ja nisam takva njuška, volim da se zezam i da nam bude lepo - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znači ono budi pametan? - ubacio se Ivan Radosavljević.
Nisam ti rekao go*no i smradu, ti meni indijancu. To je najpovršniji nivo - odgovorio mu je Ajdarpašić.
Činjenica je da Mesnur sve vreme trpa Filipa, a onda Filip prilazi i pruža ruku. Ako znaš da te indiretno pr*a, što mu pružaš ruku? - pitala je Dalila.
Nije mi jasno, vidim da me indirektno provlači. Ovo što je spomenula Matora, ja se ne ograđujem od Maje, brkate termine. Jedina devojka za koju sam emotivno vezan je Maja - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga