AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Filipu Caru.

Zašto ne budeš iskren i ne kažeš šta ti sve smeta kod Janjuša? Rekao si da nije samo Aleks u pitanju, nego dosta toga - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam juče za stolom, ima raznih situacija koje su me povredile, ali ja ne bih ulazio u tančine. Nakon što su me povredile neke stvari završio sam u odnos sa njegovom bivšom devojkom - rekao je Car.
Zar nije trebalo da mu to onda zameriš na vreme, ispada da se pereš sada? - upitala je Ivana.
Ne, ne bih se doticao tih stvari. Ali pomenuću jednu stvar, zasmetale su mi dve stvari. Aleksandra Nikolić i Mina Vrbaški, neke stvari u kući i van kuće. Nema šta da se ja pravdam. Ja uzimam svu krivicu i zaslužujem da snosim to breme na svojim leđima da sam ja zgrešio, ja sam poklekao u toj situaciji, odabrao sam Maju, a ne prijateljstvo sa Janjušem - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Minom nikad ništa nisam imao, niti ću imati. Što se Aleks tiče, bilo je šta je bilo. Mina je njegova najveća ljubav, sa njom ništa nisam imao. Hvala Bogu što je ovako, ovo je najdivnija situacija koja može da se desi. Za ostalo nemam komentara. Ja želim da oni uspeju i da su srećni, tako treba da ostane. Nikad ništa nisam imao sa Minom - istakao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nikada neće da kažu direktno, zbog čega se desilo šta. Najveća ljubav u "Zadruzi" bila je između Maje i Janjuša. Ljubav između Aleks i Cara ne može da se stavi u istu ravan, ali ne možemo ponižavati emocije. Sada, Janjuš zaobilizi u celoj priči sebe i Aleks. Ovde se Aleks klela da joj Car ljubav "Zadruge 4", pa posle da je prijateljstvo sa Janjušem najlepše. Prijatelj prijatelju je zabo nož u leđa. Ja sam uvek pričao da oni nisu nikakvi prijatelji. razumem da su sada oštrice noža oštre, ali sada nema tenzije, mogu da kažu gde su pogrešili. I te kako je to podlo, drsko, bezobrazno. Bacimo na stranu Maju i Aleks, ovde su dva prijatelja u pitanju, koji su se ponizili najstrašnije - pričao je Lepi Mića.
Sada napadaju Filipa, a on se vadi na to da ga je Janjuš prvi povredio. Filipe, ti si samo pokazao da si isti kao on - smatrao je Stefan Karić.
Ko meni opali šamar, ja mu vratim - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Naše prijateljstvo je toliko jako bilo, da on u jeku našeg prijateljstva hladi naše druženje tri meseca da bi bio sa Aleksandrom. Bilo je toliko jako, da ga je stavio na hlađenje zbog Aleks - dodao je Filip.
To je trebalo tad da kažeš - uzvratio je Janjuš.
Ali Aleksandra je sa Janjušem bila pre tebe, Care. Privatno - ubacio se Miki Đuričić.
To nije tačno - negirao je košarkaš.
Spavao je sa Minom u krevetu, bio sa Aleks... Kad su prijatelji opušteni, onda sam opušten i ja - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi ga opušteni Roki. Video sam koliko si opušten kad ste se jurili po etno selu - uzvratio je Janjuš.
Nisu me jurili. Meni je ovo smešn - rekao je Car.
Nisu jer im ja nisam dao. Druže, ti si smešan - poručio je košarkaš.
Možemo mi to i napolju - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Car

#Janjuš