AKTUELNO

Kolaps za crnim stolom!

U toku su "Nominacije". Vođa ove nedelje je Lepi Mića, a za potrčke je izabrao Staniju Dobrojević i Marka Osmakčića. Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju od njih dvoje, a voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći samo da uvek nominacije komentarišem kakvi su odnosi moji i te osobe koja nominuje.
Staniju prvi put sam video za Novu godinu prošlegodine kad je došla kao gost. Sasvim je bila normalna i prijatna. Jako je popularna. Jednom me je jako pogodilo kad sam pročitao da je i fakultet završila. Moj i njen odnos će da bude čist. Još je ja nisam upoznao pa ćemo videti za ovih 10 meseci.
On kakav god da je, on je napravio da se o njemu priča i da bude aktivan. Pokazuje da je jedan od najkomentirasnijij muškaraaca,nebuitno dal loše ili dobro. Ja ću prema njemu biti onakav kakav je on prema meni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu, ipak je ona devojka, tako da Stanija vodi računa kako ćeš sa mnom na dalje. Tako da nominujem Marka .
Ja nikada nisam zalazio kad je neka devojak u vezi. Je se nikada nisam mešao kad je neko u vezi, tako da neću ni sad. Stanija izgleda neverovatno za svojih 36 godina - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Janjuša, Milan je podigao Stefana Krstovića Krleta koji je rekao:

Meni je sve ovo bilo smešno. Počeću od Stanije. Ona je super lik, zgodna je i lepa je. Kratko i jasno. Kao osoba je super,kome se ne sviđa on je lud 100% - kroz smeh je rekao Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek radi on šta hoće, njegova stvar je. Zgodan je, fin je, ali ja šaljem Staniju

Sledeći posle Krleta, podignut je da nominuje Ivan Radosavljević Beli, koji je u toku iznošenja svog mišljenja, takođe, ušao u sukob sa Dalilom i Dejanom Dragojevićem:

Ja ne bih komentarisao šta je neko radio pre šest meseci. Što se tiče Stanije imam najbolje mišljenje. Do ja** lik, zadnja je ušla i jedina je svima pružila ruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Marka, nisam imao neku komunikaciju sa njim - rekao je Ivan, pa ga je upitao Milan koga je psovao, na šta je on rekao:
Dejana sam psovao - rekao je Beli, pa je ušao u skob sa bračnim parom Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Igrao sam vaterpolo po Francuskoj, Malti i bio sam Omladinac u reprezentaciji - pohvalio se Beli.
Ti si Tedi od večeras, tebe nismo videli u gaćama pa ne možemo da te prokomentarišemo - dodala je Stanija.
Po meni je napravio grešku, to što mu je rekao, tako da šaljem Marka - rekao je Beli.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.