AKTUELNO

U toku su "Nominacije".

Zadrugari biraju koga šalju u izolaciju između Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića, a voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od Marka. Nisam imao lično sukob ni sa jednim ni sa drugim. Mislim da je malo iskompleksiran jer nije mogao da 90% kritika istrpi. Mislim da je seljačnia, i profil osobe sa kojom ne bih mogao da budem priajtelj - objasnio je Fran, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija i ja smo pričali. Ona je simpatična, korektna. Lepa je Stanija, ali nije moj tip devojke. TAko da šaljem Marka u izolaciju - rekao je Fran.

Nakon žestokog sukoba Frana i Marka, reč je dobio Mateja Matijević:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se uvek vodio samo ličnim odnosima. Oboje poznajem podjednako. Dečko je krenuo rijaliti u karantinu, neću da pominjem to da li je drk** na hodniku ili u sobi. Podseća me na Orozovića što se tiče reakcije. Možeš da budeš sa deset riba kroz rijaliti, al se jednom posveti jednoj. Nismo imali preteranu komunikaciju - rekao je Mateja, pa je nastavio:
Ne poznajem Staniju. Za sada je prema meni perfektna, super nam je odnos. Ja mislim da se ona malo i zeza ovde sa Markom. Vodi za sada, šaljem Marka

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Mateje, na redu je bio i Aleksandar Bogunović Zverka:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni Staniju ni Marka. Na prvi pogled se nikada ne sudi. Meni što je bilo za rispekt, Stanija je obišla ceo krug i pozdravila se sa svima - rekao je Zverka, pa je nastavio :
Marka sam upoznao u karantinu. Tamo nisam imao neko loše mišljenje, ali mogu da zamerim gej priču vezanu za Stefana, baš mi je glupost. Dečko se javlja uvek, pristojan je prema meni. Zameram mu samo što je skočio na Stefketa - rekao je Aleksandar.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.