AKTUELNO

Na domaćoj javnoj sceni prošle godine desio se pravi bebi bum.

Godina koja je iza nas mnogim poznatim damama sa ovih prostora ostaće u najlepšem sećanju. Neke od njih su se prvi put ostvarile u ulozi majke, dok su neke dobile pojačanje.

Sa lepim vremenom i letom došle su i one slatke muke, kako se skinuti u kupaći kostim. Ipak, ovim poznatim damama, čini se, nije bilo uopšte problem da obuku kupaći i zablistaju na plaži.

Nikolija Jovanović

Atraktivna pevačica porodila se krajem septembra prošle godine. Nikolija i njen suprug Relja Popović postali su prvi put roditelji, a oboje uživaju u ulozi roditelja, a za Reu kažu da je dobra beba. Ovaj par već je otišao na letovanje sa Reom, a mama je zablistala na plaži u minijaturnom bikiniju.

Marija Karan

Poznata srpska glumica prvi put ostvarila se u ulozi majke u februaru prošle godine. Ona i njen suprug Džoel Lubin postali su roditelji dečaka koji se zove Marko Leo. Ovaj par živi u Americi, a ova poznata mama zadržala je vitku liniju i nakon porođaja.

Ana Milenković

Ova pevačica na svet je donela sina Lava u avustu prošle godine tako da je sad bilo idealno vreme  da se mama, tata i Lav upute na prvo zajedničko letovanje. Ana u kupaćem izgleda savršeno, a njen sin obožava vodu tako da će im ovo letovanje sasvim sigurno biti jedno od omiljenih.

Seka Aleksić

U septembru prošle godine Seki se ispunila najveća životna želja i postala je mama dečka kom su ona i njen partner dali ime Jakov. Nakon porođaja pevačica se relativno brzo vratila poslu, a napornim treninzima svoju figuru dovela je do savršenstva. Vrele letnje dane Seka provodi na bazenu u dvorištu njene kuće u Staroj Pazovi i uživa sa svojom porodicom.

Ivana Pavković

Još jedan estradni par koji je u 2016. godini dobio sina su i Ivana Pavković i Petar Mitić. I oni su prvi put sa sinom Vujadinom otputovali u Grčku na more, a ova poznata mama blista u jednodelnom kupaćem kostimu.

Daria Vujović

Još jedna poznata dama koja je postala mama dečka u 2016. godini jeste i Daria Vujović. Ona je svom sinu dala ime Branko, a porodica Vujović za svoj odmor izabrala je Kipar. I ova mama uživa u odmoru, sunčanju i kupanju i rado sa pratiocima na Instgramu deli fotke u kupaćem kostimu.

Pročitajte još: ON IMA POSEBNE PRIVILEGIJE: Njemu Anastasija Ražnatović dozvoljava SVE! (FOTO)

Koja poznata dama, po vašem mišljenju, izgleda najlepše u kupaćem kostimu?

Autor: J. V.

#Ana Milenković

#Daria Stanojević

#Ivana Pavković

#Jelena Kostov

#Mama

#Marija Karan

#Nikolija Jovanović

#Seka Aleksić

#pevačica

'