AKTUELNO

Pevačica je otkrila da bi sa Lazukićem otišla pred oltar.

Nataša Bekvalac je gostujući u emisiji "Amidži šou" otvoreno pričala o svom razvodu, novom emotivnom partneru, ali i o bivšim partnerima.

Ona je ispričala kako i kad se upoznala sa Lukom Lazukićem, kao i šta joj se na prvi pogled svidelo kod njega.

Dogodilo mi se. Ja razmišljam sad, jaoj kako će se to gledati. Moja odluka je da budem iskrena i biću. Nisam ga upoznala posle razvoda, nego smo se ponovo sreli nakon mog razvoda - rekla je Nataša u emisiji ''Amidži šou'' i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Upoznali smo se na Ibici pre šest godina. Na plaži sam ga videla i pošto je specifičnog izgleda, komentarisala sam sa sestrom. I da bih ga bolje videla, prošetala sam pored njegovog stola i čula sam da momci razgovaraju na tečnom španskom. Naravno, bio je super parti i popili smo nekoliko pića. Ja sam ga onda u povratku sa žurke malo glasnije komentarisala, a on se onda vratio nekoliko koraka nazad i rekao "Nikakav problem", na čistom srpskom jeziku. Onda smo se družili narednih dana.

Ipak, nekoliko godina nakon toga, njihovi putevi ponovo su se ukrstili, a ovog puta razvila se ljubav.

- Na nagovor Kristine i Tanje sam stupila u kontakt sa njim zbog toga što su htele da izlažu kod njega svoje komade. Ja sam sedela i očekivala tog nekog Luku za kog sam mislila da je gej, mislila sam, bavi se modom, i da je gej - rekla je Nataša.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nataša Bekvalac nije krila da je zaljubljena, kao i to da bi, i nakon dva braka iza sebe, ponovo uplovila u bračne vode.

- Da li bi se udala ponovo - upitao ju je Ognjen Amidžić.

- Za Luku bih, uvek - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Amidžić je čitao neke novinske natpise, a jedan od njih je bio i da se Lukini roditelji ne slažu sa njihovom vezom.

Nije baš da sam snajka za poželeti. Uvek treba da se staviš u nečiju situaciju. Misliš da bi se tvoja majka Snežana radovala ovakvoj snajki - našalila se pevačica.

Autor: J. V.

#Amidži Šou

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Amidžić

#pevačica

'