AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredno pitanje je postavio novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević. On je pitao Dejana Dragojevića:

Kako si shvatio Stanijino pominjanje tvoje porodice, i to što je ona rekla da je ona sa svojom porodicom super, a ti nisi sa svojima u dobrom odnosu?

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Darko ja moram da ti se izvinim, ali moram da kažem da se Dalili svi smeju, Dejana svi zovu ker. On je stvarno takav. Mada on za mene kažu da me zovu tele, ma ja znam da su to smislili oni koji su pokušavali da me vređaju. Ja se ne nerviram, a on jeste ker, on ide uz nogu. Možda ja jesam tele, ali nisam ker. On je jedan ološ, neviđeni ološ, a ona je to dozvolila - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se kako Stanija hoće indirektno da podbode, ona je Dalili isto gađala na majčinstvo, međutim ona ne može mene da isprovocira. Njen cilj da se pokaže kao čedna, a ona vređa moju porodicu. Ona je jedan ološ - pričao je David, a onda nastavio:
Noć nominacija, potrčci su Marko i Stanija, i ja imam pravo da kažem svoje mišljenje kakvo da je. Ja imam dozvolu, to je moje mišljenje, a ona kaže da ja udaram đonom, a ona to radi. Ja njoj nisam spomenuo porodicu, a ona je to meni uradila. Ona je krenula Dalili prvo, pa onda meni. VIdi se ko udara đonom - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga