AKTUELNO

Nije očekivala OVO pitanje!

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", reporter Nemanja Vujičić uključio se uživo sa Miom Borisavljević, koja je nedavno po drrugi put postala mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Nemanja je Borisavljevićevoj "pogledao u pasulj" i rekao da će nakon dve ćerkice, ponovo dobiti devojčicu.

Čekaj, da imam tri devojčice? Da me Bojan izbaci iz kuće – započinje Mia kroz smeh, pa dodaje:
Mislim da je od mene dosta. Dva deteta, da ne bude ono dečaci, devojčice... Deca su deca, ali hvala Bogu što su devojčice – našalila se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mia je uporedila i svoje mezimice, Emu i Teu.

Njih dve su dosta slične sada kada su male, kada uporedim njihove slike, ali generalno ja ih doživljavam potpuno drugačije. Po energiji nisu iste, Ema je kao penica, nežna, a Tea je nekako opasna i žestoka, tako mi se čini da će biti. Za nju kažu da je ista ja, a za Emu kažu da je ista Bojan. U suštini su različite, ali kao bebe su jako slične - kaže Mija, pa dodaje:
Živela dobra organizacija, pre svega! I živela moja majka i Anka, bebisiterka! Stvarno bez pomoći mi ne bi bila mirna savest, ali sa druge strane, život ne može da stane, mora da se radi, a nekako kada dobijete dete, puni ste neke euforije i želite da budete još bolji u svom poslu i da sutra ostane neka zaoštavština i da deca znaju da su im majka i oca radili za nešto i da su nešto stvorili - dodala je Mija.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularna pevačica je otkrila i da li svoje naslednice vidi u svetu muzike.

Muzika se toliko menja, ali ne mogu tako daleko da razmišljam. Mislim da gluve neće biti sigurno, cela porodica je muzikalna, ali sad zavisi od njih da li će se za taj put opredeliti – kaže Borisavljevićeva, pa otkriva i da li je nekada krišom gledala u telefon svog partnera.
U Bojanov telefon nikada nisam gledala, to sam radila kada sam bila klinka, ali na tim nekim stvarima sam se naučila da se to ne radi, jer kada kopaš, uvek ćeš naći i iskopati nešto što ne treba. Što se tiče koleginica, pa dobro, Bojan je lep, neće sigurno žmureti.

Foto: Instagram.com/bojanbokigrujic

Reporter je pevačici postavio pitanje da li je nekada neka njena koleginica "namigivala" njenom nevenčanom suprugu.

Bože me sačuvaj... Je l' ovo stvarno pitanje? Ne znam stvarno da li mu je neka namigivala, ne gledam to zaista – zaključuje Mia u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Mia Borisavljević