AKTUELNO

Odlučila da nastavi dalje!

Dalila Dragojević zatražila je reč na porodičnom sastanku, kako bi rešila svoje konflikte sa zadrugarima.

Ja nemam konflikte, pojedinci ih sami prave. Jedini konflikt imam sa Stanijom. Ona je mog muža nazvala "Ker na papiru". Ovo malopre što si iznela, da li je to izvinjenje? - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u revoltu kad si me napela rekla da si bila sa Peletom. Rekla sam da tvrdim to u afektu, ja ne mogu to da tvrdim. Nisam vam držala sveću. Mogu da kažem da verujem. Kad sam osetila da si udarila na decu i porodicu, moj dečko i ja živimo već dve i nešto godine zajedno. Kao da smo porodica na papiru. Ja sam rekla: "Bog sve vidi" u afektu. Od srca ti želim da se ostvariš kao majka, ali nije trebalo đonom na mene - odgovorila je Stanija.
Bilo je obostrano i uzajamno - rekla je Dalila.
Ali ja nisam vas prva dirala. Ja se branim kao lavica - poručila je Dobrojevićeva.
To nije bio napad, to je bila noć nominacija. Drago mi je što si se na neki način izvinila. Što se toga tiče, to ti je oprošteno. Ne znam kako ćeš sa Dejanom, ali sa moje strane je oprošteno - istakla je Dragojevićka, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Što je Stefan rekao za frke, ja kad iznesem nešto na nominacijama, to nije veštačka frka, nego pravljenje nekog programa. Ali ja šta kažem, to je moje iskreno mišljenje o nekoj osobi. Odmah da ti kažem, da želim veštačke frke, ja bih napravila haos čim mi neko spomene ime. Jedini okršaj koji sam imala je sa Stanijom, ostalo ovi što se kače, što prave priče, to me ne interesuje - poručila je Dalila.
Ja sam rekao da se kače na vas od kad ste se smirili - rekao je Stefan.
Rekao da je mir u kući i da pravimo veštačke priče - dodao je Dejan.
I ja sam isto shvatila drugačije. Što se tiče Karićevih reči da Dejanu treba da poraste obrva, meni je drago što si vratio svoju prirodnu boju, a ne kao onaj jazavac. Nema potrebe da ulazite u te sitnice. Drago mi je što je Stefan Karić postao komentator i što moje mišljenje utiče na njega. Takođe nećemo zaboraviti kad je on ovde razbijao u odelu Deda Mraza, pa sad je došao da prosvetli ljude ovde - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Dina tiče, on mi je prvi otkrio svoje emocije prema Sandri juče. Sandra je pomislila da je on nju ogovarao, to nije bilo tako. Rekao je da se na neki način zaljubio u tebe. Sale je rekao da će da se potrudi da će da osvoji Sandru. Niko ne može da zabrani Luksu da se udvara Sandri. Mnogi se ovde prave sveci - istakla je Dalila.
Da li je moguće da joj ćutite, kakve ste vi p*čke? Sve radi iza leđa, kao što je radila pre neki dan - ubacila se Irma.
Što se Matore i MC Aleks tiče, smatram da se tu rađaju iskrene emocije. Sve ostale su lažne priče, karta za opstanak na osnovu Matore. Simpatične su, maze se, češkaju. To je to - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.