AKTUELNO

Haos u emisiji i dalje traje!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Da li ti ustvari ne umeš da se nosiš sa zrelim devojkama, pa si zato odabrao Milicu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo, to je to - rekla je Irma, a podržao ju je Damiro, koji je skočio da je brani tokom prethodnog sukoba.
Da sam hteo da budem sa bilo kojom od ovih devojaka ovde, bio bih. A Damiro će mi se izvinjavati, traži problem. Mene ne zanimaju druge devojke, to je tačka. Tako je za sad. Ako budemo imali poštovanje do kraja, nema potrebe da ja tražim nešto drugo - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam Mensura danima, skače oko kuće kao gorila, ako je tolika faca, da li smemo na kulturan način da merimo snage, to sam ga pitao. Nije smeo da obara ruke. Ja bih voleo da to odradimo. Hoću ovo da kažem. Bez problema bih mu oborio ruku. Neka dođe slobodno. Hajde što se tu bahatiše, glumi nekog Rokija. Juče mi je digao pritisak. Nemoj da se bahatiš. Drugo, stalno slušam: "Ja da sam hteo da budem sa nekom devojkom, bio bih". Ovako, ja sam se sa Milicom u karantinu stvarno dobro razumeo. Kad smo ušli ovde, ona je pričala: "Marko, vidim šta radiš sa kojom", pravila mi neke poene. Evo ja ću sad da kažem, da sam ja hteo, bio bih sa Milicom - skočio je Marko.
Ti si hteo sa svakom, nijedna nije htela sa tobom - skočila je Milica.
Ja samo hoću da kažem da je ružno da sam sebe hvali. Povraća mi se od toga - dodao je Osmakčić, pa dobio aplauz od pojedinih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je poručio zadrugarima da imaju malo više razumevanja za Mensura, pa je rekao da će kasnije popričati sa njim, kako bi mu ukazao na neke stvari.

Stefan kaže da razume Mensura, pa da mu možda nešto izleti. Njemu to svaka druga, treća. To kerisanje oko, to niko ne radi - dodao je Marko.
Htela sam da kažem da Mensura i Milicu niko ne bi dirao, da on svojim ponašanjem ne izbacuje neki svoj loš deo sebe, mržnju i aroganciju. Kad sam ja nominovala nju, da bi se aktivirala nekako i pokaže sebe nezavisno kao Milicu, iz namere da nju malo probudim, on mi je rekao kao da će mi se osveti. Zašto bih se ja osećala loše zbog nominovanja nje? - ustala je Olja Vampirica.
Nije problem što me doživljavate tako, ja to tako nisam mislio - pravdao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.