AKTUELNO

Neverica!

Najkontraveznija učesnica rijalitija "Zadruga", osvojila je srca publike zbog svog stava koji većinu zadrugara iritira. Od njenog ulaska, mnoge stvari su se promenile. Naime, ušla je u sukob sa Mensurom Ajdarpašićem i svima koju su moralisali o vredsnostima današnjice. Od starta je pokazala zube, a poruka koju je imala na ulasku osvestila je mnoge žene.

Foto: Instagram.com/denisedameofficiel

Na njenom Instagram profilu osvanule su fotografije kada je bila mala. Niko je ne bi prepoznao, kada bi video plavu kosu, ali jedna stvar po kojoj je i dan danas prepoznatljiva datira iz detinjstva. Naime, njen stav tokom poziranja za slikanje se nije promenio.

Foto: Instagram.com/denisedameofficiel

Verovatno još niste provalili da se radi o atraktivnoj Deniz Dejm. Plava kosa devojčice sa slike iznad, sada je crna, ali je tu i dalje stav koji je imala kao klinka, samo što je sada još veći i jači. Ove fotografije su dokaz da je ona žensko, iako su svi mislili da je transrodna osoba.

Foto: Instagram.com/denisedameofficiel

- Pozdrav za hejtere i nilske konje – piše u opisu njenih fotografija iz detinjstva na Instagramu, aludirajući na zadrugarku Anu Spasojević, s kojom je Deniz nedavno imala konflikt.

Foto: Instagram.com/denisedameofficiel

Podsetimo, Deniz je sama pričala koliko je njeno detinjstvo bilo teško jer je uvek bila drugačija od drugih.

Niko me nije voleo, deca su me stalno začikavala. Bila sam najviša u razredu, sada imam skoro dva metra, pa sam i zbog toga bila predmet sprdnje u školi. A i zbog krivih zuba su me lepo čašćavali pogrdnim imenima. Čak su me prozivali i zbog toga što mi je mama čistačica. Bilo je jezivo. Stalno sam bila sama, kao stepski vuk, sve dok me gejevi nisu prihvatili. Posle sam se družila sa transrodnim osobama, koje su uvek bile tu za mene – otkrila je atraktivna Slovenka u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: N.B.

#Deniz Dejm