AKTUELNO

Javno se požalila!

Ćerka pevačice Goce BožinovskeZorana Šijan požalila se pratiocima na društvenoj mreži Instagram da ne može da boravi u svom porodičnom domu u Surčinu zbog alergije koju izaziva ambrozija.

Foto: Instagram.com/zoranasijan

- Ne mogu da budem u svojoj kući zbog alergije koju mi stvara ambrozija. Neka se uvedu kazne za sve koji je ne uništavaju u svojim dvorištima. Oni koji je nemaju ne razumeju kakve nama to dalje zdravstvene probleme stvara – napisala je ona, zbog čega su mnogi pomislili da je Zorana morala da napusti kuću.

Foto: Instagram.com/sijanzorana

Podsetimo, Zoranin brat, Mirko Šijan nedavno je postao otac dečaka Zorana i prinovom ulepšao živote svih članova svoje porodice.

Goca je nedavno otkrila za domaće medije da njen sin i snaja Bojana Rodić planiraju ukupno petoro dece, te da će ona uvek biti tu da im pomogne oko čuvanja dece.

Nemam ja problem da me zovu baba. Iskreno, osećam se kao da imam 20 godina, ali ću posle rođenja Zorana zauvek biti baka. Sve ću mu u životu dati! Ja ću da ga razmazim, on je moj mali princ i moja duša – rekla je Goca Božinovska za medije.

Foto: Jelena Simnović, E-Stock/Časlav Vukojčić

Autor: P.R.

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Zorana Šijan