AKTUELNO

Ne mogu da se smire!

U toku je sastanak. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da izglasaju najveće oduševljenje i razočarenje. Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Franu Pujasu.

Provćiću ih više, Aleksandra,Dalila Dejan. aleksandra mi se činila arogantno, na kraj se ispostavilo da mogu da popričam često sa njom, normlana je. Dalila i Dejan, Dejan mi je primer kako se treba igrati i nadmetati za stolom. Možće svakog isprovocirat, a njega ne moće niko, a to je i poenta. Jedan zadrugar koji me je najviše oduševio je gospodin Luks. Ne mogu biti imun kad Luks ustane da prokomentariše, u kakvoj god da sam priči prestajem da čujem šta ima da kaže. Razočarenj, moram navesti Mensura. Ljudi su imali puno lepih reči za tebe. Ne bi trebao da dopustiš da ti se dešavaju ovakvi ispadi. Treba da razmišliš i prećutiš, a posle se inteligencijom izboriš. Zato je Deki tipičan primer kako treba. Nisam mislio da ćeš se naći u takvoj situaicji, ja sam to i Filipu govoorio. Nekad treba pregristi jezik. Mislim da nekad u rijalitiju treba pojesti go*no - govorio je Fran.
Slažem se sa tobom. Svako ima momente gde puca. Ovde sam doćiveo provokacije i pritisak na Miličin račun, malo mi je previše. Od sad kažem, vređajte me. To što sam se bavio manekenstvom, ništa nepošteno nisam radio. Imao sam ispad, ispad jeste, što sam dozvolio da reagujem na provokaciju teletabisa - odgovorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni pričaš? Zneo si se, trebao si da slušaš šta pričam, a ne da provociraš - ubacio se Car.
Provocraću, neće biti dobro, ali neću reagivati. Ne želim da stresiram nju - rekao je Ajdarpašić.
Msilim da bi trebao imati drugačije reakcije prema ljudima koji ti staju na muku - dodao je Fran.
Meni napolju niko ne govori i niko ne dolazi. Imao je priliku napolju da mi kaže - nastavio je Mensur.
Ja o tebi nisam trebao ništa reći. Ni ovde kad sam ušao. Ti si za mene učesnik kao svaki drugi - ubacio se Car.
Ja sam ti idol - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što si rekao sad teletabis - odbrusio je Filip.
Pa dobro za mene, ti si rekao da sam za tebe manekenčić - nastavio je Mensur.
Nisam ti stajao na muku, ni što se tiče ovog deteta. Ustao sam da kažem kakvu sliku imam o tebi. Sad kad smo ušli u konfilt, sad ćemo ga terati - nastavio je Mensur.
Ne možeš da ga teraš sa mnom. Neću da se svađam sa tobom da ne bih nju stresirao i da ne bih stresirao svoju majku. Lažno se predstavljaš, vidi ti se u očima da si mekan. Budi mangup kao prošle sezone, ja neću da strsiram nju - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga