AKTUELNO

Ovo ne smete propustiti!

Kako to obično nedeljom biva, neko od trenutnih stanara Bele kuće napustiće velelepno imanje u Šimanovcima i izgubiti šansu da izađe kao veliki pobednik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. U izolaciji, kao nominovani zadrugari, trenutno se nalaze Vladana Zlatanović i Zoki Šumadinac na osnovu glasova publike, kao i Marko Janjušević Janjuš, od strane ukućana.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica Jakovljević nalazi se u studiju, dok će Darko Tanasijević obavljati razgovor sa zadrugarima i komentarisati aktuelna dešavanja i odnose u kući. Zatim će se na imanju odigrati igrica, u kojoj će Vladana, Zoki i Janjuš dobiti priliku da dupliraju svoje glasove i sebi možda obezbede ostanak u rijalitiju. Zatim će im Darko saopštiti konačnu odluku, a neko od njih troje zauvek će napustiti Zadrugu.

Nakon izbacivanja, Lepi Mića će održati svoju "Igru istine", koja će zasigurno promeniti tok rijalitija i mnogima skinuti maske.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Zauzmite svoje mesto kraj malih ekrana i svi odmah na Pink, neko od zadrugara zauvek će napustiti imanje, a o tome odlučujete samo vi!

Autor: M. I.

#Zadruga