AKTUELNO

Baš ona je pozitivno iznenađenje!

Nakon kratke pauze, voditelj Milan Milošević proglasio je drugu osobu koja je prema glasovima gledalaca, pozitivno iznenađenje:

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli ste da je Viktorija prva osoba koja je oduševila široke javne mase koji gledaju Zadrugu. Podićiću Cara, ali je Marijana druga osoba koja je pozitivno iznenađenje za narod - rekao je Milan.

Milan je nakon otkrivanja da je Marijana Zonjić iznenađenje naroda, Filip Car je dobio prvi reč, pa je to i prokomentarisao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam doživeo veliko rozačaranje. Mislim da je kupila narod frizurom ili stajlinog, ali ne znam čime bi mogla. Ja njoj čestitam na tome - rekao je Car, pa je dodao:
Ja ne znam kakve je ona dokaze iznela. Ne želim da je ponizim, ali mislim da ima ovde iznenađenja. Smatram da je ispred Marijane to zaslužila Ema ili možda Anđela - izneo je Filip.

Nakon toga, Milan je podigao Staniju Dobrojević da prokomentariše ovo glasanje:

Mentorka je ponosna. Ona je obavila odličan posao - rekla je Stanija, pa je dodala:
On se ukopao tu sa tim porukama. Danas je zagrlio Sandru. On je, ja mislim, i sam svestan da je zabrljao - nastavila je Stanija, pa je

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar je ćovek, ali i lojalan prijatelj. Delila je poslednju koricu hleba sa mnom, da bi imale šta da jedemo. Drago mi je zbog Maje, jer ste vas dve moja dva pileta - dodala je Dobrojevićeva.

Pošto je Stanija iznela svoje mišljenje, sledeći je Marko Janjušević Janjuš podignut da kaže šta misli:

Čim sam čuo da će ovo da se bira, odmah sam znao da će to biti Marijana. Ona je iskrena - rekao je Janjuš, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da me Marijana dosta podseća sa Aleks od prošle godine. Dosta su slične. Dosta se promenila od prošlog učešća. Čestitam joj, neka pamet u glavu - rekao je Janjuš
Apsolutno je i zaslužila - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto je Janjuš čestitao Marijani na dodeljenoj tituli, Miki Đuričić imao je da doda:

Viktorija je apsolutno iskrena i rekla je sve o svom životu, što nije slučaj u drugom izboru. Kad bude dokazala da jke iskrena, ja ću je pohvaliti i reći da je zaslužila - rekao je Miki, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Marijana pozitivno iznenađenje, ja želim biti u grupi sa Mensurom i Carom, negativno. Svaka ti čast, ja ti čestitam - rekao je Đuričić, na šta se Marijana ubacila:
Miki ti apsolutno imaš pravo na svoje pogrešno mišljenje - rekla je Zonjićeva.
Je l' ti imponuje što sa Viki deliš to mesto? - pitao je Milan, na šta je Marijana odgovorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se zahvalim svima. Videla sam ko mi je iskreno čestitao. Irma me je iznenadila, a i Viki, tako da mi imponuje što delim sa njom tu titulu - rekla je Marijana.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta:

Autor: N. Ž.