AKTUELNO

Nakon priče da je sveštenik Milovan Đokić posle pet godina, koliko je zbog silovanja Viktorije Mitrović, pušten iz zatvora, oglasila se njegova porodica.

Javnost, pogotovo meštani sela Pločica kod Kovina, gde je sveštenik Đomkić 2014. godine silovao tada dvanaestogodišnju Viktoriju, uznemirila je ova informacija, koja je potvrđena od strane njegove supruge, prenose mediji.

Foto: TV Pink Printscreen, Foto/Aleksandar Jovanović

Dobro sam, istina je, danas se vratio, izašao je, ali stvarno ne mogu da pričam, čeka me dete kući, moram da požurim - rekla je brzo gospođa vidno neraspoložena za razgovor, pa izašla iz prodavnice.

Podsećanja radi, Milovan Đokić 2016. godine osuđen je na petogodišnju kaznu zatvora zbog toga što je u dvorištu crkve silovao tada maloletnu Viktoriju, kojoj je ostala trauma za ceo život. Ona je gledaoce "Zadruge" duboko potresla jezivim detaljima svoje traume, a kroz pakao trenutno prolazi i njena baka Regina, koja je uznemirena otkako je čula da se ozloglašeni pop vratio u selo.

Ja ga nisam videla, ali jedan čovek iz sela kaže da ga je video. Sad, ne znam, ja ga nisam videla. Svako ima svoju priču - da je ovde, da je kod oca u Bosni... Onda, neko drugi mi kaže da je još u zatvoru. Narod kao narod, ja dok ga ne vidim ne mogu ništa da kažem - priča Regina za Pink.rs.

Foto: Pink.rs, Foto/Aleksandar Jovanović

- Uznemirena sam. Dok je bio tamo, nekako mi je lakše, znam da je tamo, a sad... Ja bih njega doživotno kaznila! Moj suprug, Viktorijin deda, plane brzo. Svet je mali... Sad bih ja morala da strepim kad idem u selo, da se njih dvojica slučajno ne sretnu, jer je moj muž rekao da će da ga odrobija. Rekao je:"On je moj i Božiji", ja znam da on to neće da mu oprosti. Selo je malo, a suprug kad ga vidi, brzo plane. Blizina tog čoveka mi unosi nemir.

Autor: D.T.