AKTUELNO

Hoće da istera na čistac!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", voditeljski duo Stefan Kandić Kendi i Jelena Pešić ugostio je bivšeg zadrugara, Boru Santanu.

Foto: RED TV

Kako su ga često napadali u prethodnoj sezoni da je pripadnik LGBT zajednice, Bora je u emisiji otkrio kako se nosio sa tim navodima.

Bilo mi je smešno, pa čudno, kako ću, šta ću, hteo sam da okrenem na sprdnju, pa sam mislio da li će da me osude LGBT ljudi, da li će biti problema, da mi ne dođe do nekog suđenja... Ja sam uvek za šou do tih nekih granica, ali eto, neko to nije skapirao, otišlo je u drugom pravcu... Meni je to katastrofalno. Nemam nekih neprijatnih situacija, sem što su mi napravili taj profil na toj gej aplikaciji – priča Bora.

Foto: RED TV

Bivši zadrugar je otkrio i u kakvom odnosu je trenutno sa Nenadom Lazićem Necom.

Hteo sam da taj odnos sa Necom ide prirodnim putem, kao što je recimo Miki bio sa mnom i Banetom, pozitivan šou. Nisam hteo da to nametnem, možda i jesam, pa nije išlo spontano. Neca i ja se ne čujemo, poslednje što znam jeste da se oglasio u "Narod pita" da nema veze sa tom gej aplikacijom i da nije on napravio moj lažni profil, kontaktirao sam i ljude koji se bave time, policiju, nadležne ljude, čekamo da vidimo ko je to i biće uhapšen, kad budem saznao ko je u pitanju, dobiće tužbu – rekao je Santana, pa dodao:
Najviše zbog slike koju su postavili sa bebom, to me je strašno potreslo. Volim šou, nije problem, možemo da se sprdamo, ali ne ovako. Nikad nisam želeo da idem po studovima, ali sam bio u stanju da odem i sav novac bih dao u dobrotvorne svrhe – zaključuje Bora u emisiji "Pitam za druga".

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Bora Santana

#Nenad Lazić Neca