AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je spreman da ukućane suoči sa svim vašim pitanjima i nedoumicama. 

Milan je postavio pitanje Staniji Dobrojević:

Dokle ćeš da se boriš sa osećanjima kad svi vide ludačke varnice - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne bi bilo prvi put da ostavim dečka i uplovim u vezu sa drugim, ja bih se svom dečku obratila u kameru i rekla šta imam. Marko mene stvarno poštuje, mi sedimo i komentarišemo, na žurci sinoć isto. Rekao je da mu se dopadam, ja sam zauzeta, mogu sa svima da se družim. On ni u jednom trenutnku nije pokušao na kvarno da me poljubi i zagrli. Znate šta je bilo ranije u rijaltiju kada sam bila. Ja o njemu imam zaista lepo mišljenje, on je srčan, lepo izgleda. Mislim da je lepo iznenađenje -rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Stanija ne bi bila ovde ni sa kim, ona sa njim ne bi ušla u vezu, ona zna zašto ali nije Marko njen nivo - ubacio se Mensur.
Ti misliš da si ti - ubacila se Irma u Mensurom govor.

Foto: TV Pink Printscreen

Po čemu pričaš ti da ja nisam njen nivo - pitao je Marko Mensura, pa dodao - ona je rekla da vidi Tomovića u meni ali u negativnom kontekstu ima sličnosti u Mensuru i Vladi - rekao je Marko.
Ja znam da ona voli mangupe, ja znam šta Stanija voli - odreagovao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali su me da sam slobodna da li bi bila sa njim. Ja sam rekla ne, ali bih mu rekla prvo to to i to pa ćemo onda videti - bacila je žišku Stanija.
Stanija da si slobodna i da moraš da biraš između Marka i Mensura, koga bi izabrala - pitao je Milan Staniju.
Videla bih - odgovorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N. V.

#Marko Osmakčić

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Stanija Dobrojević