AKTUELNO

Kao i svake srede, i sinoć se na repertoaru "Zadruge" našla emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i zadrugarima cele noći čitao pitanja koja su pristigla na zvaničnoj Fejsbuk stranici najgledanijeg rijalitija u regionu.

Prvi na udaru milionskog auditorijuma našao se Mensur Ajdarpašić, a publiku je zanimalo zbog čega je zabranio svojoj devojci Milici Veselinović da se druži sa Lornom Pratnemer, s obzirom na to da ove dve zadrugarke imaju približno isto godina. On se pravdao da je prenaglio sa tom odlukom i da nije imao poverenja u Lornu, a ponovo je istakao da Milica ne treba da se druži sa zadrugarima koji su "neprijatelji" njene veze.

Nekoliko zadrugara je ustalo i iznelo mišljenje o Mensuru, zbog čega je nastao haos. Ana Spasojević, Anđela Đuričić i Sandra Rešić su zamerile Ajdarpašiću što se prema Milici ponaša kao da joj je tata i što nema dovoljno poverenja u nju.

Potom je Filip Car priznao da sa Sandrom Čaprić ipak radi stvari koje ne bi trebalo, jer ima drugačiji dogovor sa Majom Marinković, a njoj se svidelo što i dalje nije bio jasan po pitanju svojih emocija.

On me je pitao što sam ljuta i da razgovaramo. Rekla sam mu da ne zna šta hoće sa sobom, a ima dovoljno godina. Neću da dozvolim da me neko cmače, da se držimo za ruke, ako čekaš neku Maju. Onda sam mu rekla da ćemo oboje čekati Maju. Ja ću se povući i staviti tačku, pa neka on razmisli, nema takvog drugarstva.Zašto meni nije rekao danas da će završiti sa Majom? Onda je pi*ka jedna. Mene Maja ne zanima, da li i koga ona voli, da li Janjuša, Mensura - poručila je Čaprićeva.

Car je potom negirao da je Sandru poljubio u usta nakon žurke,

Nismo, nismo, on sve vreme pokušava, ali ja sve izbegavam - dodala je Sandra.

Zadrugari su redom komentarisali i skoro svi su smatrali da se Car zaljubljuje u Čaprićevu, a on je počeo da se smeška, što im je jasno stavilo do znanja kakve su njegove emocije.

Janjuš je odlučio da progovori i prokomentariše ovu situaciju.

Sandra je jedina devojka sa kojom bi Car bio u vezi, meni su baš skladni, sa njom bi jedino bio, koliko poznajem njega. Poznavajući Maju, sigurno planira kako da unese neko hladno oružje.
Ja ću se skloniti i čekati Maju, možda je nju već prošlo, možda će proći i mene. Ja znam da bih ja imao super vezu - rekao je Car.

Većina zadrugara složila se sa mišljenjem gledaoca koji je istakao da Mensur ne voli Milicu, da nije iskren i da je u vezi sa njom samo jer ima mirnu luku, a ne buran odnos i pravu ljubav kao što je imao sa Minom Vrbaški.

Marko Osmakčić je u jednom trenutku priznao da mu se dopada Stanija Dobrojević.

Biću iskren, ja sam se sinoć napio na žurki i gledao sam je. Meni je drago što ona ima dečka, ali sinoć sam pomislio, šteta što ima momka. Ja nikada ne bih nju muvao, ona se meni sviđa. Uprkos tome što mi se sviđa, ja stvarno uživam sa njom, ona je lepa, zgodna, pametna. Ja imam poštovanje prema njoj, ne znam koga sam poštovao kao nju. Stvarno nikada ne bih se umešao u njenu vezu. Ali zbog poštovanja prema njoj, neću da je muvam - završio je Marko.

U nastavku emisije, Janjuš je priznao da bi Maji Marinković prešao preko Filipa Cara, ali da ne može preko reči koje je uputila njegovoj bivšoj ženi Eni i Kruni.

Ne bih mogao samo preko jedne strane preći, a to je Kruna i moja ženu, koju je vređala. Krunu volim najviše na svetu, iako je mala, jako je inteligentna i sve je ukapirala, to je jedina stvar zbog koje ja nijednoj ženi ne bi to mogao da oprostim, taj odnos i šta se sve spominjalo. Što se Cara tiče, prelazio sam ja preko takvih stvari, ali ovo ne - rekao je Janjuš.

Irma Sejranić, koja je u zategnutim odnosima sa Mensurom Ajdarpašićem, analizirala je ponašanje ovog zadrugara.

Ja bih volela da upoznam Mensura i saznam zašto on manifestuje ljubav na ovaj način. Sociopata je u ljubavi. Kada je rekao da mu je falila ljubav to je on potvrdio svojim ponašanjem. On je mene loše komentarisao uvek, ali ja sam htela da pričam sa njim i vidim o čemu se radi. On treba svoje traume da izleči, a ne da na Milici manifestuje. Rekao si mi u karantinu da se boriš sam sa sobom. Ja bih sa njim volela da porazgovaram, nepoverenje, kontrola, sve ja vidim. Ja bih sve priznala, on je meni priznao u karantinu mnoge stvari ali treba da priča o tome. Zašto lažeš, što ne priznaš kada treba. Nemaš hrabrosti da priznaš - rekla je Irma.

Mensur je ponovo pokrenuo priču od prisnosti Anđele Đuričić i Frana Pujasa na žurki, te otkrio da je umalo došlo do poljupca. Mateja Matijević je i ovog puta odlučio da veruje svom prijatelju Franu.

Mateja je potom poručio Anđeli da će sačekati da vidi klip, a Lepi Mića ga je upozorio na Frana.

Zadrugari su još jednom osudili Filipa Cara što sedi na dve stolice, a Sandra Čaprić mu je poručila da tako samo može da je izgubi.

Iako je rekao da će se distancirati od nje, Car je nekoliko puta prilazio Sandri za vreme emisije, pa i za vreme reklama.

Potpuni haos nastao je kad se povela tema o odnosu Stanije i Marka. Mensur je odlučio da potkači svog cimera, pa je prvo rekao da Stanija nikad ne bi bila sa takvim tipom, a onda je izazvao još veću lavinu komentara kad je istakao da bi, zapravo, Stanija upravo bila sa takvim tipom, a Osmakčić je zahtevao objašnjenje ovog komentara. Zadrugari su nastavili da se prepucavaju, a na pitanje sa kim bi pre bila da je slobodna, Stanije je ostala misteriozna:

Videla bih - rekla je Stanija.

Stefan Karić dobio je pitanje o dopisivanju sa izvesnom Katarinom, za koju je prvo tvrdio da je ne poznaje. Viktorija Mitrović je ustala i obelodanila detalje. Ona je istakla da je Katarina njena drugarica, te da joj je pred ulazak u "Zadrugu" pokazala prepiske sa Karićem, koji ju je zvao da se vide letos, sve dok je u vezi sa Jovanom Ljubisavljević. Karić je rekao da Jovana zna za sve njegove prepiske, a i dalje nije bio siguran ko je devojka o kojoj Viki priča, pa ju je upitao da li radi za novac, te izneo da je kontaktirao neke devojke zbog svojih prijatelja. Viki je takođe iznela da je ova devojka njoj rekla da je nekada bila u vezi sa Karićem.

Marijana Zonjić i Mensur Ajdarpašić progovorili su u vreloj akciji koju su imali, a za koju se saznalo kad je pevačica ovo priznala tokom svog gostovanja u radio "Amneziji".

To što smo mi imali, mi smo se dugo poznavali i pre rijalitija. To što nekome smeta to nije tvoj problem, nisi ništa loše uradila. Ti nisi mene uzela za ruku i povela, desilo se šta se desilo. Ja tebe nisam cinkario. Treba da im je čast što si bila sa mnom. Pili smo piće i desilo se, niko ne treba da joj zamera - poručio je Mensur.

Anđela se u emisiji pravdala zbog svog igranja sa Markom Osmakčićem na žurki.

Sigurno ste primetili da se ja sa svima družim i uvek igram sa svima, na distanci, pristojno i normalno, ja uvek igram ispred ogledala, meni je bitno da se ja provedem. Da sam želela, mogla sam da se približim Marku - objasnila je Anđela.

Viki je, osim Stefana, raskrinkala i Nikolu Grujića, svog zeta. U raspravu se ubacila i Sandra Bakša, koja je otkrila nove detalje afere sa pevačem. Ovu vest možete pročitati klikom na link ispod ovog teksta.

Protekla noć nije bila najsjanija za Stefana Mihića. Prvo ga je Magdalena Milinčić ponovo odbila pred svima, a zatim je ušao u novu raspravu sa svojom bivšom devojkom.

Mia Jovanović nije štedela Stefana, a trenutak koji ga je potpuno izbacio iz takta je kad je počela da mu se smeje u lice.

Potpuni haos u emisiji nastao je kad su zadrugari uporedili vezu Milice i Mensura sa onom koju je Mina Vrbaški imala sa Đeksonom u "Zadruzi 1". Ajdarpašić je pobesneo, te poručio da će nastaviti da ima intimne odnose sa svojom devojkom.

Zadrugari su nastavili da osuđuju ovaj odnos, što rade danima unazad, a Ajdarpašić im je ponovo zapretio.

Aleksandra Subotić i Janjuš su se još jednom posvađali zbog toga što je on jednom prilikom upao u kupatilo dok se ona tuširala, zbog čega je pre nekoliko dana počeo njihov rat.

Viki je otkrila kako se oseća nakon što je otvorila dušu i svima ispričala potresnu ispovest o traumi koju je doživela u detinjstvu, kada ju je silovao sveštenik dok je imala samo 12 godina.

Ja se sama borim uvek, samostalna sam. Kada treba ja budem bezobrazna. Ja brzo zaboravljam kada mi neko nešto uradi. Ja sam od početka ja, svako je ovde za sebe. U redu je da se neko saoseća sa mnom, ali neću da me ljudi sažalevaju. I dalje sam ista. Imam deset meseci da se ovde pokažem - rekla je Viki.

PRed sam kraj emisije, Mateja je saznao šta Car misli o njegovoj vezi sa Anđelom, kao i odnosu sa Tarom Simov. Naime, Filip smatra da Matijević nije emotivno završio sa Tarom, kao i da od veze sa Anđelom neće biti ništa. Car je pokušao da sve okrene na šalu.

Za*ebavao sam se. Znam da je Tara nešto oko njega. Znam da se ograđuje od te teme i Tare. Rekao sam to iz šale, zna i on - pravdao se Car.

Iako je govorio da će se distancirati od Sandre Čaprić, Car je ponovo poklekao. Ona mu je nakon emisije pevala u izolaciji, potom su razmenjivali nežnosti i na kraju zaspali razdvojeni, ali ovo nije dugo trajalo. Filip se probudio, okrenuo ka Sandri, uhvatio je za ruku, pa počeo da je mazi.

Autor: M. P.