AKTUELNO

Više od mode!

Dan za nama bio je rezervisan za visoku modu, jer je u jednom prestoničkom hotelu održana revija prestžne kreatorke, Verice Rakočević, za kolekciju jesen-zima, pod nazivom ''Eskapizam - Više od mode''.

Foto: TV Pink Printscreen

Verica je pripreme pred reviju obavljala u društvu premijerne ekipe, a ispred objektiva premijerne kamere podelila je svoje utiske.

Znate šta je najgore? To što vam za taj kreativni deo u suštini ostaje jedan deo vremena, a onaj drugi deo vremena vam ide za organizaciju, za smišljanje scenografije, muzike, odabir manekena. Ja u principu, možda je to greška, ali najsigurnija sam kad sama radim. Imam iskustva, i kada sam uzimala i PR menadžera i asistenta, uvek na kraju pobesnim zbog nečega. Ovako na kraju mogu da pobesnim samo na sebe - priča Verica, pa dodaje:
Zaista će ta muzika odigrati veliku ulogu u prezentaciji, u tom smislu da se dobije jedna fantastična atmosfera i da taj eskapizam dođe do izražaja. Nema popularne muzike, cela kolekcija će ići na Veljkov koncert sa Kolarca - priča Rakočevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva pomisao, posle skoro dve godine života sa globalnom pandemijom je bekstvo od realnosti, to je osnovno značenje pojma eskapizam koji je tema ove revije.

Jedan od osnovnih tumačenja eskapizma je beg od stvarnosti koja vam ne odgovara, neka druga stvarnost. Beg iz užasa i beg iz trenda. Ovu kolekciju ne pravim za ženu koja je must have, nego must be - zaključila je kreatorka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je sve bilo spremno za dugo očekivani modni događaj, zvanice su počele da pristižu.

Pogledajte kako sam moderno obučena, pa niko nije večeras ovako moderno obučen kao ja. Pratim modne trendove, naravno, ali ne mogu sve na sebi da primenim. Prosto, modni trendovi su za jako mlade osobe, za jako vitke osobe, što ja više nisam, ali i ne moram da budem. Mogu da usaglasim trend i svoje potrebe i svoj stil života. Ovog leta sam bila u Grčkoj, pa smo otišli do Italije i obnovili romansu koja je svakome potrebna u vezi - prila Suzana Mančić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dugogodišnja voditeljka TV Pink, Tanja Rađenović, podelila je prve utiske nakon revije koju je pratila sa svojim suprugom Petrom.

Oduševila me je, svaki komad me oduševio. Sviđa mi se ta kombinacija klasike, novih materijala i starine naše. Već sam jedan kaput videla, i reći ću Verici da ga želim. Verica i Veljko su naši kućni prijatelji, tako da je i suprug sa mnom, ali obično na ovakva mesta dolazim sa ćerkom - priča Tanja Rađenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Među zvanicama našao se i Damir Handanović, koji radije bira udobne komade u odnosu na eleganciju.

Trudim se da ispoštujem protokole u zavisnosti gde sam, ali više volim te kežual varijante. Trudim se da prikrijem nedostatke, sada malo više posvećujem pažnje tome šta jedem, tako da mi sve bolje stoji - priča Handanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana Dakić svakako je žena u trendu, te njen modni stil ne može da ostane neprimećen.

Moram da kažem da sam večeras sebi dala zadatak da intepretiram stil Verice Rakočević na sebi. Verica je žena koja uvek nosi ravno, i videli ste na njenoj reviji kako žena može da bude elegantna i u ravnom. Mislim da svaka žena izgleda mnogo bolje kada se više obuče, nego kad se više razgoliti - priča Snežana Dakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veričin suprug Veljko Kuzmančević bio je zadužen za muzički deo, te je reviju pratio iz režije, a ovom prilikom otkrio je kako su nedavno proslavili godišnjicu braka.

Pravili smo Verica i ja zajedno kolač, mada više ona, a ja sam navijao. Mi to ne slavimo, bili smo kod kuće. To je vizuelno izlgedalo kao musaka, a trebalo je da bude kolač. Super je bilo zezanje - priča Veljko.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Verica Rakočević