AKTUELNO

Dragojevići se iznenadili kad su čuli ovo!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka" - razgovor Milice Veselinović sa Stanijom Dobrojević. Mlada zadrugarka žalila se starleti na ponašanje zadrugara koji je napadaju. Veselinovićeva govori da nije znala da neko može da ima toliko zla u sebi. Milica je potom priznala Staniji da nikad nije gledala treću sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu, te da nije znala kako se Mensur Ajdarpašić ponaša u vezi i da joj je drago što je sve između njih nastalo spontano. Takođe, Milica je rekla da je Stanija bila u pravu kad je rekla Dalili i Dejanu da "ima Boga".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam pomislila na to što nemaju decu, taman posla, mislila sam na sve. Ja sam se razočarala u njih, imala sam jednu sliku. Predstavljali su se drugačije - govorila je Milica.
Mi smo takvi kakvi smo. Da sam o tebi pričala pozitivno, doživljavala bi me sigurno kao što si me doživljavala napolju - istakla je Dalila.
Ovo što si pričala sa Stanijom je bilo mnogo gore, bezobraznije. Rekla si da smo ljigavi i zli, da ima Boga - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pratila vaš Jutjub i doživljavala vas kao idealan par i očekivala da ćete takvi biti, pa se razočarala kad ste je napali - branila je Stanija Milicu.
Da li je ona napravila grešku na onim snimcima? Stanija, da si je ti tako komentarisala kao mi isto bi je razočarala - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nije mogao da je razočara kao vas dvoje, jer vas je gledala - istakla je Stanija.
Ja ću nju u ovoj situaciji gledali kao nekog ko je bio izrevoltiran zbog toga što smo je kudili. Ono što smo mi pričali je bila realna slika. Neću je sada kriviti za ovu situaciju, jer je bilo posle tih rapsrava, prepisaću to njenim godinama. Samo, nikada niko od ovih ljudi ne treba da potvrdi ono što je Stanija rekla, jer je ona samo istakla da je njoj žao zbog toga. Milice, to je jako ružno da potvrdiš Stanijine reči - nadovezala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.