AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Sandre Čaprić, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Bane Čolak. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću.

Kontraproduktivni odnos ćemo započeti tako što ću pitati Filipa čime je dokazao da voli Maju? - pitao je Ajdarpašić.
Nisam ispštovao i nisam dokazao - rekaoje Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nekog volim kao Boga ne bih ni ušao ovde. Njega ne brine što mi negiramo njegovu ljubav prema Maji, njega ne zanima, ne brine ga što ga je Maja možda ostavila. On ima drugu opciju, njega to ne potresa. Meni je to samim tim rekao koja je njegova doza ljubavi prema Maji. Mislim da je kod njega više radila sujeta i ta sebičnost prema ostalim zadrugarima. Mislim da ga je strah da ona na kraju ne ode sa Janjušem, to jeste veća ljubav. On ne bi da sluša kako Maja njega nije volela, a ovde se vodi kao veza. Što se tiče mene i njegovog mišljenja, negirao je sebe u svemu svojim postupcima. Ozbiljne greške je pravio, bilo je ozbiljnih propsuta. On kaže da radi na sebi kroz kafane i diskoteke. trpaš džakove sebi, koliko ne možeš da podneseš. Ne bih mogao da kažem da ima stav i karakter, osoba koja ne stoji iza svoje reči. Nije mi to ni sa čim pokazao. Svaka tebi čast ako misliš da je muško vrteti sve devojke, par njih to može, ali ne vidim poentu. To je kopija drugih ljudi koji godinama to rade ovde. Moj odnos sa njim, imamo odnos na distanci. Nemao komunikaciju, ne bih ga slao kući, potreban je projektu. Kako će teći naš odnos, zavisi od njega. Ko ima poštovanja prema meni, imaću prema njemu. Što se tiče Sandre, mnogo priče, nigde dela. Ona kad ustane krene da govori deluje profesionalno i karakterno. Ona je tip osobe poput anđele Đuričić, one su najpametnije, deluje bajno, sjajno, čvrsto. Takve ličnosti su najlabilnije, a znaš čime si mi dokazala? Dok si pričala o odbosu sa Dinom, tvrdila da ne mžeš lako da uđeš u odnos i lako da se zagreješ, niti da te zainteresuje za kratak period. Dozvolila si sebi da još brže demantuješ sebe. Ne radi se o tome što je ušla prvi dan u vezu i imali odnos, ona nije garantovala da toga neće biti. Očekivao sam da ćeš biti selektivnija, da će morati da se sačeka. Ušla si u odnos sa momkom koji je u vezu i to si previše sebi dozvolila. Hoćeš da budeš jedna od devojka koja je bila sa njim, pa je ostavljena? Lep je, uredu je da ti se sviđa, ali sačekaj, ovo se igra na duge staze. Da ja radim stvari koje Filip radi, prešao je preko reči, granice, degradirao sebe, ja bih bio zgažem. Možda me doživljavaju drugačije, gledaju me drugim očima - govorio je Mensur.
Ti nikad nisi varao devojku - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U mnogo sam boljim odnosima sa Sandrom Čaprić. Dok je bila sa nama, Dino, ovo ono. Kad se dešava sa Carem povukla se. Nemam ništa protiv, ako misli da je dobro za nju, želim joj su sreću. Samo iz razloga što sam bolji sa Sandrom, ne bih mogao Filipa da pošaljem kući. Ne šaljem ga u izolaciju da bi razmislio, šaljem te zato što smo imali ozbiljan konflikt, da nismo imali bio bih u problemu, jer bi imali korektnu komunikaciju. Želim vam sve najbolje - završio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga