AKTUELNO

Haos!

U toku je porodični sastanak na kome zadrugari biraju najuobraženijeg zadrugara i zadrukarku. Sledeći je svoje mišljenje izneo Marko Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čujem od pojedinaca da uobraženost i nije tako loša stvar. Ja smatram da je samouverenost dobra osobina do neke granice. Ta linija između samouverenosti i uobražeosti je tanka a gde se nalazi to je pitanje. Stalno mislim da nije zločest ali ima bahatog ponašanja, uvek govori ja da sam hteo, ja sam ovakav onakav. Kad imaš konfikt imaš sa nekim ti mu ne izgovaraš ime, ali ti nećeš da navedeš jer ispada da on nije dovoljno dostojan za to. To da sve ti možeš, možda i drugi tako misle ali neće da kažu. Dižeš prašinu to je činjenica, a koliko je to dodbro to je već druga tema. Mensur najbolje zna šta radi. Što se tiče žena, dvoumim se dosta. Možda Subotićka, malo je ufurana svetica, nešto je kao saslušam u poslednje vreme pa sam malo i promenio mišljenje. Anđela mi je možda neko koga mogu da navedem. Stanija je po meni uvek u topu, ali nikada nije bila uobražena, svakom je pružila ruku, skromnost pokazuje veličinu. Ona je kao zvezda, neko ime a svima prilazi i svima daje tu priliku - govorio je Marko.
Da joj je dečko tu niko sem mene ne bi smeo da joj priđe - dobacio je Mensur.
Kad bi baba bila deda... To je stvar kulture, ovde su mnogi nekulturni. Hoću reći, neki koji su prvi put ovde, ukoliko žele da pričaju sa njom, to nikad nije problem - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je uobraženost, jer nikada nije za stolom, nemoj bre da pričaš - viknuo je Mića.
Treba da sedi za stolom, baš zato što je igrač, ona nikada nije bila tako neaktivna. A zašto ti tamo sediš, to je pitanje? - ubacila se Matora.
Zato što mi je draga njena blizina. Zaključak je taj, valja biti samouveren ali niklada ne bi trebalo gledati sa visine. Anđelu nisam video skoro da se smeje osim ako nije cinično, ja sam bat to tako video - nastavio je Osmakčić.
Dobar si Marko, dobar si, dođi ovamo - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga