AKTUELNO

Ovo joj predstavlja veliki problem.

Poznata pevačica Nada Topčagić priznala je da razmišlja o tome da proda sve nekretnina koje ima, sem kuće u Beogradu u kojoj živi sa suprugom Zlatkom.

Pevačica u svom vlasništvu poseduje nekoliko kuća i stanova po Srbiji i Crnoj Gori, a održavanje svega mnogo košta, zbog čega i želi da ih proda. Tako bi se rešila i troškova, jer mesečno za iste mora da obezbedi bar 1.000 evra, ne računajući renoviranje, sređivanje i slično.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nekada mi je bila mirna glava. Niti sam imala troškova, niti sam razmišljala o plaćanjima. Imala sam svoj stančić i bila sam najsrećnija. Ništa mi nije falilo. Ovako ceo život nešto kupuješ, pa kad kupiš moraš da središ, pa kad središ moraš da održavaš, a održavanje košta - ispričala je Nada.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

- Taman rešiš jedan problem, onda moraš drugi i tako sve u krug. Čovek ne može više da se naplaća svega toga. Naravno, hvala Bogu da smo Zlatko i ja mogli sve to da kupimo i priuštimo, taman posla da kukam, ali čoveče ne mogu postići sve da obiđem i namirim. Rasprodaću sve nekretnine, ne mogu više da plaćam račune i rintam. Pa, majke mi (smeh). Neću više da me boli glava - objasnila je Topčagićeva za domaće medije.

Podsetimo, Nada je u letu za nama morala kompletno da renovira kuću u Crnoj Gori, u Kaluđerovini.

Autor: M.K.