AKTUELNO

Lea Kiš danas je predstavila gostima svog novog kolegu.

Poznato je da popularna TV voditeljka Lea Kiš u svojoj emisiji "Nedeljno popodne" često smišlja zanimljive igrice za svoje goste koji se, kao i gledaoci kraj malih ekrana, uvek dobro zabave, a tako je bilo i danas.

Pročitajte još... ŠTO ME TO SAD PITAŠ?! Voditeljka želela da sazna priču o Cakaninom PRVOM MUŽU i RAZVODU, ovako je ona reagovala!

Foto: TvPink Printscreen

Nakon muzičkog bloka gosti su krenuli da zauzmu svoja mesta u studiju, a onda je Lea rešila da napravi novi raspored, pa je zamolila svog gosta Batu Zdravkovića da zauzme njeno mesto i nakratko je odmeni u ulozi domaćina, što je on sa zadovoljstvom prihvatio.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još... ŠOK! Nataša Bekvalac skrivala OKO kosom, a onda je UŽIVO u emisiji otkrila šta joj dogodilo i POKAZALA GA pred svima!

- Dragi prijatelji, dobrodošli u još jedno "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" - poželeo je Bata dobrodošlicu gledaocima "svoje" emisije, a onda je njegov kolega Amal Ćeman Ćemo imao primedbe na njegov rad.

Foto: TvPink Printscreen

- Brže to malo, gledaoci će promeniti kanal - našalio se Ćemo, zbog čega svi gosti u studiju, ali i voditeljka Lea Kiš, nisu mogli da zaustave smeh.

D. Tanasijević

#Bata Zdravković

#Lea Kiš Jokić

#voditeljka

'