AKTUELNO

Ćerka Šaka Polumente aktivna je na društvenim mrežama gde privlači pažnju.

Folk pevač Šako Polumenta ima četrdeset osam godina, a može se pohvaliti činjenicom da je već postao deda - njegova ćerka Rijalda Polumenta prošle godine je na svet donela devojčicu Melani, što je neizmerno obradovalo pevača koji ima još jednu ćerku.

Foto: Šako Polumenta, Foto: YouTube Printscreen

Njegova druga ćerka nosi ni manje ni više nego ime planetarno popularne pevačice Rijane - ovo ime koje nije karakteristično za naše podneblje ponosno nosi Rijana Polumenta u čiju čast je izgrađen i luksuzni kompleks apartmana na crnogorskom primorju.

Foto: Rijana Polumenta, Foto: Facebook Printscreen

Lepa Šakova ćerka privlači veliku pažnju zahvaljujući svom fizičkom izgledu, ali i efektnim imenom po kojem je vila u Ulcinju u koju neretko dolaze turisti ponela isto ime.

Foto: Rijana Polumenta, Foto: Facebook Printscreen

Foto: Rijana Polumenta, Foto: Facebook Printscreen

Foto: Rijana Polumenta, Foto: Facebook Printscreen

Rijanin luksuzni kompleks nalazi se na obali mora u Ulcinju, a ovaj objekat ima četiri zvezdice i šesnaest apartmana. Šako često sa porodicom uživa baš u svom turističkom objektu, a prošlog leta kraj bazena društvo mu je pravila unuka.

Ne piše o ocu

Posetioci Rijaninog profila koji sa njom nisu prijatelji na Fejsbuku ne mogu da vide zajedničke fotografije sa ocem, poznatim pevačem Šakom Polumentom.

Foto: Šako Polumenta, Foto: Instagram Printscreen

S druge strane, može se videti mnogo njenih fotografija, kao i zajedničkih trenutaka koje provodi sa sestrom Rijaldom i njenom ćerkom Melani, a nedavno je i objavila jednu očevu pesmu.

Šakova miljenica se ne libi da javno iskaže svoje određene stavove, pa je tako nedavno prozvala devojke sa punim usnama.

- Presmešno mi je to što devojke sa punim usnama samo forsiraju njih, eventualno pućenje na fotografijama i tripuju se da su "grom". Dajte jedan osmeh ili ćete nastaviti da krijete toliko ružne zube? Nemojte ni usne forisirati više - napisala je Rijana, što su podržali mnogi njeni pratioci.

Foto: Rijana Polumenta, Foto: Facebook Printscreen

Autor: D. Tanasijević

'