AKTUELNO

Serija koju ćete obožavati, biće na programu TV Pink svake nedelje od ponedeljka do četvrtka.

Ovog jutra na TV Pink u ''Novom Jutru'' kod Dee i Sarape gostovali su glavni glumci domaće adaptacije serije ''Dinastija'', Ana Savić i Branimir Popović koji su ujedno i glavni glumci ove sapunice.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumci su ovom prilikom otkrili kako su se snašli u savremenoj adaptaciji ''Dinastje'', i otkrili šta nas očekuje večeras u 21 čas na TV Pink u premijernoj epizodi.

Jako kvalitetno i jako popularno za igru i gledanje. Moje ime je Branko Kadić u seriji - priča glumac Branimir Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da priznam da su pripreme bile vrlo zahtevne za mene, ali nekako sam uspela uz pomoć mojih dragih kolega da prevaziđem te početničke poteškoće - kaže Ana.
Ona je osoba koja želi da uči, i kad imate takvu osobu, nemate problem. Mi smo po 12 sati na setu, učenje tekstva nakon celog dana snimanja, tako da naš radni dan nije 12 sati, nego malo više - dodaje Branimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša koleginica Marija Karan je trebala da dođe, ali ima zahtevan set danas. Prvi zadatak je da lomimo zidove u njihovim glavama, gluma može sve. To je ogroman rad na sebi, nema ne mogu, sve može i sve uspevamo. Mislim da je ovo trenutno najveći posao koji se radi na ovim prostorima. To diže i cenu i energiju - dodaje on.
Ekipa je sjajna, to su zaista glumačke veličine i zaista su divni prema meni - dodaje Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ako smo udobno smešteni u okolnosti gde se događa scena, to igra samo za nas. Nema laži, nema prevare. Sam ulaz u tu vilu i hol je kao čitav ovaj studio. Dinastija je bila jako popularna u Jugoslaviji, možda i najpopularnija kod nas. Ja imam sećanje na taj period. Želeo sam da čisto uđem u to, ništa nisam gledao, ni na snimanju ni u montaži, jer sam samokritičan. Niko neće pustiti da jedan kadar ode, ukoliko nisu svi elementi na nivou. Radi se ozbiljna dramska struktura - zaključio je Popović.
Sigurna sam da će gledaoci uživati, čekamo premijeru večeras - zaključila je Ana Savić.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Dinastija