AKTUELNO

Evo šta je sve ispričao!

Odnos Olge Margitić i Dina Dizdarević bio je jedna od tema emisije "Pitanja novinara" protekle subote, a ovo dvoje zadrugara ponovo su zaratili pred svima zbog neslaganja u izlaganju. Olgi je najveći problem bio to što Dino nije hteo da negira da ga je ona oralno zadovoljila u toaletu splava, kao i što je saznala da su izašli snimci gde se vide kako ga gricka za donji deo stomaka i skida odeću.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta su pričali i o dešavanjima u karantinu, a nekoliko puta pozivali numerologa Stefana Dragojlovića da se oglasi i otkrije šta se između njih dvoje dešavalo. On se danas oglasio putem storija na drutšvenoj mreži Instagram i napisao svoju stranu priče.

Foto: Instagram.com/stefan_numerolog

Dino, Olga i ja jesmo bili u klubu. Ja nisam proveo celu noć sa njima. Dok sam bio, sem igranja i zezanja nije bilo ničeg što bih mogao da potvrdim. Jutro nakon izlaska, pre nego što smo Dino i ja otišli na RTV Pink, Dino i Olga su me zvali putem video-poziva, jer su bili zajedno u apartmanu. Da li su pili belo vino, sok od višnje, spavali na podu, jeli kikiriki - ja ne znam. Nakon par dana, u večernjim satima, oboje me zovu da se požale na pretnje koje su međusobno uputili jedno drugom. U to nisam zalazio, jer je zvučalo infantilno sa obe strane. Utičem na njih da se smire i da prekinu lakrdiju oko ulaska u "Zadrugu 5" u smisli ko je preko koga ušao itd. I pomislih u sebi - "godina prođe, dan nikada" - napisao je Stefan.

Autor: M. P.

#Stefan Dragojlović

#Stefan numerolog