AKTUELNO

Spremite se!

Nakon brojnih najava i velikog interesovanja gledalaca, serija "Dinastija" večeras premijerno počinje sa emitovanjem na televiziji Pink u 21 čas. Ovu initrigantnu priču upotpuniće glumci koji će legendarnim junacima udahnuti novi život, a Marija Karan izdvojila je vreme kako bi otkrila sve detalje ove čuvene adaptacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je na samom početku otkrila kako je proteklo snimanje i šta možemo očekivati od serije.

Nadam se da će publika dobiti nešto što nije do sada mogla da vidi na malim ekranima, a to je rimejk i osveženje jedne serije koju smo svi voleli i koju smo neki od nas gledali kao mali, ali i serije za naše naše roditelje, bake i deke, koja je bila vrlo značajna i globalno jako popularna, i nadam se da će i neka nova publika i neki novi klinci ovu seriju zavoleti. Ono što želimo jeste da oživimo taj neki teksaški glamur i jednu seriju koja je obeležila jedno vreme, da je adaptiramo u našem vremenu i kažemo nešto novo – kaže Karanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznata glumica otkrila je i da li je gledala originalnu verziju čuvene serije "Dinastija", kako bi se pripremila za svoju ulogu.

Pa svakako, gledala sam, ali bila sam mala, više se sećam lastiša i te neke dečije igre. Pogledala sam, naravno, ponovo, jer je to jedan, da kažemo, klasik i serija u kojoj se doneli novi trendovi, pre svega od uloge koje igram, onda i do nekog stila i nekih novih tema koje do tada nisu bile ispričane – priča Marija.

Kako će u srpskoj adaptaciji Karanova oživeti lik legendarne Aleksis, koje će u ovoj verziji nositi ime Aleksandra, glumica otkriva koliko joj je bliska ta uloga.

Pa, to uvek svi pitaju, ali mi kao glumci svakako nekako radimo na tim ulogima koje nam i nisu bliske da pribiližimo nama, a u svakom slučaju, da damo i neki svoj lični pečat tome. Ono što je zabavno za Aleksandru jeste da je ona ta koja vodi radnju, neko ko je i u ono vreme bio oličenje ženske snage i nekih karakteristika koje su se samo pripisavle muškim ulogama. Ona je prosto neko ko prvi put kao žena vodi radnju i donosi nešto novo – otkriva glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija nije krila uzbuđenje što je deo ovako velikog projekta.

Jako sam se radovala da budem deo ovog projekta i dočaram Aleksandru, svakako da je uzbuđenje kao i prvog dana kad smo se sastali. Svi su veoma uzbuđeni, ceo tim ljudi koji je okupljen je fantastičan, talentovan i svi su dali sve od sebe i punog srca rade svakog dana – kaže ona.

Atraktivna glumica, ipak, nije mogla da izdvoji s kim je ostvarila najbolju saradnju tokom snimanja.

Bilo bi jako nefer da izdvojim nekog od svojih kolega, jer su zaista svi fantastični i nekako se ovaj kasting precizno i dugovremeno birao, tako da sa svima ima jedan jako lepo odnos, jako je lepo biti tu i sarađivati sa svima njima, ne bih nikoga izdvojila, svi su zaista fantastični – zaključuje Marija Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Dinastija

#Marija Karan