AKTUELNO

Ne smiruju se!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je MC Damiru.

Zašto si ljubomoran na Mihića? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam, majke mi moje mile. Ja mislim da je on na mene jer mu se sviđa Marko, a mi se družimo - odgovorio je Damiro.
Malopre sam čuo neke glasove, hteo je Damiro da mi se izvini, rekao da će da otme Miju Jovanović, mislim da je Damiro ljubomoran na mene i da postoji skrivena ljubav Mije i njega - pričao je Mihić, a Mia je skočila u Damirov zagrljaj:
Jako mi je sumnjiva ova situacija, moraću da vidim šta se tu dešava, čak mi je i Mića to napomenuo. Rekao mi je da će Damiro krenuti u akciju. Sad mi je Damiro protivnik. Dukseve delim, ali devojke nikada - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Damiro je svaki put išao za Stefanom kad je imao nervne slomove, smirivao ga. To je realna situacija - ustala je Mia.
Zar ne bi trebalo mene da braniš? Da nisi povređena? Ukoliko hoćeš da me povrediš sa mojim bivšim najboljim prijateljem, u redu - govorio je Stefan.
Možda deluje da sam ljubomoran, ne znam šta taj gledalac gleda. Kad je plakao, ja sam mu prilazio... Kad su ga svi j*bavali u mozak, ja sam mu prilazio. On nije normalan. On se zaj*bava sa svima nama, ima fokus na više osoba, pravi čovek žrtvu od sebe. I nađe jednog ili dva prijatelja koji ga teše kao što sam ga ja tešio, ispao sam velika budala... Danas leti hoće da me ubije, pa mi se izvinjava, to je psihopatski... Ima tri, četiri ličnosti - dodao je Damiro.
Hoćeš opet da krenem na tebe? Neću. Hoću da ti dam nešto od srca. Pošto sam ti sredio papire, dukseve, mislio sam preko Bugarske da te odvedem, ipak ću preko Mađarske, evo ti za džeparac, za cigarete - rekao je Mihić i ćušnuo Damiru novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ti pare, pop*šeni kondomu. Mogu i da budem azilant, ali nikad ne mogu da budem peder kao ti. Ja šetam sa Markom, ti gledaš... Hoćeš da olakšaš dušu, ali ne ide. Ja mogu da te isprovociram da opet završiš u zatvoru sad, ali neću. Čoveče, ti nisi normalan, kunem ti se Bogom nisi normalan - odgovorio mu je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.