AKTUELNO

Želi da bude sa ovom zadrugarkom!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Mensuru Ajdarpašiću.

Ko ti je lepši, Mina ili Milica? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica - odgovorio je Mensur.
Slagao si u sekundi - dobacila je Viktorija Mitrović.
Obe su lepe, neću da izigravam budalu, ali Milica je lepša - istakao je Ajdarpašić, a Milan je pročitao pitanje Neveni Savić:

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, ko ti se sviđa, Matora ili Pele? - glasilo je pitanje.
Ni jedno, ni drugo. Sa Peletom sam bila u budžetu, ali sam danas izašla. Krenuli smo da se družimo, želela sam da ga upoznam, da sve krene svojim tokom i spontano. On je počeo da forsira priču da parovi najbolje prolaze, da ćemo dobiti pitanja. Kad sam videla gde to vodi, čak je i Mimi nudio da uđu vezu, katastrofa. Prosto sam se udaljila. Danas me je izvređaom, rekao da sam devojka koja se plaća na pola sata, ja ga nijednom nisam uvredila. Dečko mi se nije dopao, simpatičan je, pa sam htela da ga upoznam. Matora mi je okej, prija mi, ali ja sam strejt, ne planiram vezu sa njom. Ne kažem ništa, videćemo, ja sebe upoznajem ovde - odgovorila je Nevena.
Ja sam taj koji se udaljio od nje, ona mi je prilazila. Cura je opterećena nekim glupostima, crpi energiju. Ja sam se sklonio od nje - dodao je Pele.
Što si mi tražio da dođem u krevet? - pitala je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Crpi energiju. Matora, očekuj da se nakači na priču - poručio je Pele.
Ja prihvatam, neka se nakači slobodno - odgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena i Pele su nastavili da se svađaju i nakon emisije. Zadrugarke je izgorela nakon što je čula da Pele priča da je ona bila u zatvoru zbog prostitucije. Napala je ovog zadrugara, pa stavila tačku na odnos sa njim.

Ja nisam glup, sve što sam rekao, sam pogodio. Nisi mi bitna, sklonio sam se od tebe. Sa mnom si bila, a curi si pisala poruke - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.