AKTUELNO

On je iznenadio svoje fanove fotkom na kojoj pozira bez majice.

Poznati folk pevač Dado Polumenta nekada je i te kako vodio računa o svom izgledu, pa je godinama važio za jednog od najzgodnijih i najpoželjnijih pevača na našoj estradnoj sceni. Vlasnik velikog broja hitova se u poslednje vreme poprilično zapustio, a bez problema je pokazao kako danas izgleda, što je izazvalo različite reakcije njegovih fanova na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Naime, devet meseci nakon što je dobio ćerkicu Aleu, Dado je pozirao sa njom bez majice, a mnogi su primetili da folker više ne brine o liniji kao nekad. Pevač je "nabacio" petnaestak kilograma, a sudeći po njegovim fotografijama na društvenim mrežama, to mu nimalo ne smeta, pa je čak ponosno pokazao svoj pivski stomak koji je nekada bio mišićav i izdefinisan!

PROČITAJTE JOŠ: DEVOJKE ĆE ODLEPITI: Ovako Veljko Ražnatović trenira!

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Inače, poznati pevač, pored ćerke, ima i desetogodišnjeg sina Dorijana iz prvog braka sa Anamarijom Kikoš, a iza sebe ima i propali brak sa veroučiteljicom Selmom Mekić, od koje se razveo posle samo tri meseca. Danas je u srećnoj vezi sa Ivanom Ivković, od koje je stariji deset godina i sa kojom je pre devet meseci dobio ćerku Aleu.

Autor: M. K.

#Dado Polumenta

#pevač

#promena

'