AKTUELNO

On je večeras ostavio lep utisak na sve devojke u ''Izvedi me''.

Treći i poslednji kandidat koji se devojkama predstavio u večerašnjem izdanju emisije ''Izvedi me'' je Marko Jovanović (19) iz Beograda.

Foto: Printscreen

Nakon predstavljanja devojke su uglavnom imale pozitivno mišljenje o Marku.

On je u video-prilogu otkrio da se bavi muzikom, kao i da vikendom ima tezge. On je otkrio i da voli da izlazi, a njegovi prijatelji su za njega imali samo reči hvale.

Foto: Printscreen

Još nisam našao pravu ljubav, ali kada bih je našao sve bih uradio da je učinim srećnom pored mene - rekao je Marko u video-snimku.

- Sviđa mi se dečko, nije loš. Stajling nije loš, samo malo godine, ali ajde rešićemo - rekla je Jelica, a i ostale devojke su uglavnom komentarisale njegove godine, pa su izjavile da je premlad za njih.

Foto: Printscreen

Pre nego što je Marko pokazao svoj talenat došlo je i Andrijinih pet minuta, pa je uz klavijaturu otpevao pesmu ''Zajdi zajdi''.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Andrije došao je red i na Marka, a on je uz klavijaturu otpevao hit Parnog valjka ''Dođi''. On je posle svog nastupa dobio gromoglasan aplauz, a devojkama se veoma dopalo Markovo izvođenje, te nijedna nije pritisnula crveni taster.

Foto: Printscreen

Pojedine devojke zametile su Marko što je malo falširao, a onda su se složile u tome da je kandidat imao tremu zbog njih.

Marko, mnogo si sladak. Sviđa mi se izbor pesme. Baš sam uživala i imam jedan savet za tebe. Čula sam da nisi našao ljubav svog života... Polako, imaš tek 19 godina i nemaš šta da je tražiš, ona će sama doći - rekla je Tina.

Foto: Printscreen

Budući da Marko do samog kraja nije dobio nijedan crveni taster on je imao težak zadatak kada je morao da ostavi u igri samo dve devojke.

On je na kraju odlučio da na sastanak izvede Nevenu.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Andrija Milošević

#Izvedi me

#Pink

'