AKTUELNO

Evo šta je rekao!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Stefan Kandić Kendi i Jelena Pešić ugostili su zadrugarski par, Maju i Alena Hadrovića.

Foto: RED TV

Alen se na samom početku emisije dotakao svog poznanika, Stefana Mihića, koji trenutno boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Poznajem Stefana Mihića iz grada, ne znam šta mu se desilo unutra. On generalno i napolju ima te emotivne probleme, malo te neke prebačeje kod devojaka, ali s njim se nešto desilo, ne znam šta mu je. Vidim da je rekao i da je osnivač jednog mog lokala, partneri mi se čude... To nije istina. On je radio tu pre osam godina, klinački je to bilo, ali dobro, verovatno je dečku teško unutra, pa priča malo takve neke stvari. To moram da demantujem – kaže Alen, pa dodaje:
On je veliki emotivac i malo je labilan, videli ste i sami, nemam šta ja da pričam... Ali ja sam njemu rekao da sam ja jak psihički i da sam jedva izdržao i da ide u pakao, a on meni kaže: "Ma ne, samo da uđem, brate, 'ajde da izbacimo sliku, upoznaj me sa Carem". Ja sam tu noć morao da ga vodim u kafanu da se upozna sa Carem. Rekao sam mu da će setiti mojih reči posle mesec dana, ali mislim da me setio već posle dve nedelje – rekao je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega znam kao mirnog, normalac, više onako iz grada... Nisam znao da je toliko emotivan, nešto mislim da je to malo i zbog "Zadruge", ali čuo sam da je takav i napolju, da se ne folira. baš što se tiče tih stvari, ali nisam očekivao da onako plače i vrišti. Iskren je on i kad je Mia u pitanju, ali ne znam zašto se baš u nju zaljubio, ali 'ajde... Cela ta njihova priča mi je bezveze. Ne sviđa mi se taj njen stav – zaključuje Alen u emsiji "Pitam za druga".

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Alen Hadrović

#Stefan Mihić