AKTUELNO

Pokazala i svoju sobu iz detinjstva!

Pevačica i pobednica Zadruge 1 Kija Kockar podelila je staru fotografiju iz perioda osnone škole, a sve je iznenadilo kako je ona tada izgledala. Kija je na sebi imala pink šorts i majicu, pozirala je nasmejana, a mnogi komentarišu da ona na svom licu nije ništa radila, jer izgleda identično kao i sada.

Pevačica je pokazala i svoju sobu iz detinjstva, koja je pravi devojački kutak, sva u pink bojii, uz koju se slaže i njena odevna kombinacija.

Foto: Instagram.com/Kija Kockar

- Možda sedmi razred. Soba - napisala je Kija uz fotografiju.

"Prirodna lepotica", "Dokaz da ništa nije radila na sebi", "Nimalo se nije promenila", "Nisam baš sigurna da usne nije radila", "Konačno da neko liči na sebe iz perioda kada nije bio poznat", "Nijednu operaciju nema", neki su od komentara.

Foto: Instagram.com/kijakockar

Podsetimo, Kija je trenutno u Americi, gde se provodila i sa Vojinom Ražnatovćem, sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

- Vojin i ja se znamo dugo, došla sam na odmor i obilazim nekoliko gradova i normalno da ću da vidim svoje prijatelje. Bila sam u Njujuorku, sad sam u Vegasu, pa idem za Los Anđeles - rekala je ranije Kija za medije.

- Vojin je super momak, van svih glupih čaršijskih priča je, i to poštujem. Imamo i zajednicko društvo u Vegasu i Los Anđelesu i super su me svi dočekali - ispričala je Kristina.

Autor: M.K.