AKTUELNO

Žestoka borba!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazi se u studiju sa pripadicima sedme sile, koji će večeras postavljati pitanja zadrugarima. Sledeće pitanje bilo je za Marijanu Zonjić.

Prekinula sam sa tim juče, dosta mi je toga, bilo je previše. Prekinula sam kontant sa njim juče. Skontala sam da se on igra, to prvenstveno gledaju moji roditelji, koji znaju da nisam takva i ne treba da trpim to. Sa strane mi priča jedno. Danas me je naveo za sujetnu soobu, da sam ljubomorna i on je ljubomoran i ispada bezveze. Prebacio mi je za Gastoza, sad i za Dina, jer se družim sa Dinom. To niko ne vidi, a ja sam ispadam ljubomorna. Nas dvoje smo zajedno u budžetu, sinoć je pravio palačinke i nije me ponudio. Došao je do Sanje, mazio se, grlio i češkao, čula sam da ju je dodirivao po nekim delovima. Isključila sam se iz te situacije. On je i danas pokušao da mi priđe, peva neke pesmice - pričala je Zonjićeva.
Rekla sam Janjušu da možemo da se družimo, a da je Marijana zaljubljena u njega - ubacila se Sanja.
Čula sam da je prihvatila trojiku i da je njoj to okej - dodala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' moguće da se ti patološki lažov? - upitala je Grujićeva.
Ona mi je prišla i rekla da ne treba da se ljutim, da su samo drugari. Ja ne vidim drugarstvo. Viki ti si mi rekla da su se napolju videli i da je bilo neštp. Ja mislim da je tako - pričala je Marijana.
Meni je žao da neko pati zbog mene. Marijana je bezobrazna i širi deziformacije - dodala je Sanja.
Ja kažem šta sam čula,na njoj je da negira. Za spolja sam čula od Viki, ja ne znam nisam im držala sveću - nastavila je Marijana.
Kako su krenule priče, očekujem u avgustu da se udam za Janjuša. Ja sam se izjasnila da mogu da mu budem drugarica, meni veza nijhe potrebna. Sa Marijanom neka bude u vezi, jer je ona zaljubljena u njega - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si nazvala Sanju rasturačicom veza? - pitala je novinarka.
Oni još uvek nisu ozvaničili vezu, Janjuš je slobodna teritoerija. Ona se nije izjasnila, govorila je da neće zbog mame, pa situacija sa Markom, pa cigarete i grudi. Janjuš je tu isto kriv. Da joj se Janjuš ni malo ne sviđa, ona bi se sklonila - pričala je Viki.
Sa svim drugovima se grlim i budem bliska, ne diram se ni sa kim - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi mene ne zanimate, on me zanima - rekla je Marijana.
Mene isto tako zanima druženje sa njim - dodala je Sanja.
I ja ću da se uključim borbi. Spavamo jedno pored drugog, nekad se i zagrlimo. Nema kome je Janjuš pisao, a da nije op*lio, jedino ako su žurile na voz. Ja spadam u tu grupu - istakla je Mitrovićeva.
Istina je da sam predložio. Voleo bih da budem sa dve devojke, ne trjiku da pravimo. Jedan dan da budem sa jednom, drugi sa drugim. Našalio sam se, nisam tolika budala. Ja sam se sklonio od Marijane, ali ću da joj pružim još jednu šansu - uključio se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudiću se da nemam više kontakt sa ovakvom osobom, sve dok se ne promeni - rekla je Marijana.
Sutra se menjam - dodao je on.
Ja sa tobom neću ništa, već sa bila. Šta ću 100 puta da budem sa istim? - ubacila se Viktroija.
Sa Marijanom sam u emotivnijem odnosu. Što se tiče Sanje stvarno se družimo, kad mi treba da mi pruži emociju, ona je tu. Stvarno je ne pipkam - nastavio je košarkaš.
Ja ću sad namerno da se umešan jer me Sanja nervira. Stvarno sve što imam kažem. Janjuš da me zanima emotivno, ostvarila bih to napolju, pokušala. Mogu da spavam u kući sa kim god hoću i posle da pijem kafu - pričala je Viktroija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga