AKTUELNO

Više od prijateljstva?

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka Dušica Jakovljević nalazise u studiju sa pripadicima sedme sile koji će postavljati večeras pitanja zadrugarima. Darko Tanasijević pozvao je Jovanu Tomić Matoru i pitao je za njen odnos sa MC Aleks.

Jedina stvar za koju sam preterala, zaista ne mislim da je loš čovek, izvinjavam se još jednom. Ništa se spektakularno nije desilo, da nas odnos može da se razglaba. Tako mi je se i prošle godine obilo o glavu sa Rialdom. Mislim da je u situaciji bila dvolična, jedno smo pričali, drugo je rekla. Zapitala sam se ili je ozbiljan folirant ili pokušava da uvije, ali joj ne uspeva. Ja sam njoj sve to rekla, porazgovarale smo na tu temu. Pritisak ovkao i ovako, može jednom da se desi, ali tri puta...Osetila sam kao da nemam njenu podršku, imala sam utisak da se perem. Nisam čak ni krenula da je poljubim, nikad. Ja umem da budem jako bezobrazna, htela sam da joj vratim. Htela sam da vidi tih dana kako ume dsa vratim, a dešava se da i ona tera inat. I umesto da bude kontra i mene to odaljava, meni sve lepeš. Ona je meni rekla da joj je krivo i da bi volela da se druži, ali da ne može da prihvati neke stvari, da joj se udvaram. Nije ona osoba koja može da iznese i koja bi podnela pritisak. Kad bih bila navalentija, sigurno bih je odbila do sebe. Koliko god da sam bila ljuta tih dana, falila mi je. Ne želim da je izgubim. Trudiću se da je ispoštujem, da ne budem navaletna. Meni se ona zaista sviđa, volela bih da imam ovakvu devojku pored sebe. Nadam se da ću to moći, ne želim da je distanciram - govorila je Jovana.
Drago mi je što smo se Jovana i ja pomirile. Ljudi su mogli da priemete kako se osećam. Pogodilo me je to sve. Mi smo pričale, izgladile odnos i postavila stvari. Mislim da koliko god imala dopadanje prema meni da je osetila prijateljstvo i kako bih joj moglča biti prijatelj. Mi kad se pogledamo znamo šta mislimo - uključila se Aleks.
Mene jako ovo podseća i imam iskustva, forisiranjem mogu samo da je odbijem od sebe. Dovoljno mi je što joj se sviđam kao prijatelj i što me oseća. Na meni je da li ću moći da tu požudu sputam - dodala je Matora.
Mi se pogledom skapiramo, jedna na drugoj vidimo kako se osećamo. Meni iskreno jako znači naše prijateljstvo, ni napolju ne bih volela da ugrozi naše druženje. Pošto sam izlagala, ispadlaa dvolična i možda ne znam na najbolji način da se izrazim, ali ja i ona lepo pričamo. Mi smo se dogovorile da po našem izlasku, pošto je ona ubeđena da tako može da bude, ima šest meseci da proba da me smuva po izlasku. Ne znam koliko ću da ostanem ovde, ali po mom izlasku - otkrila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je ovo dogovor? O čemu se ovde radi? Kaže daću joj napolju šansu šest meseci. Ti njoj u zatvorenom prostoru daješ konstataciju da ćeš joj napolju dati priliku. Meni se ovo ne sviđa. Ako si rekla da nisi ovog opredeljenja, nema šta da joj daješ šansu - ubacila se Dalila.
Ona je rekla da za čak ni šest meseci nema šansu da se to desi - dodala je Matora.
Daješ joj lažnu nadu - rekao je Karić.
Matoroj odgovara jer je zaljubljena, MC Aleks odgovara da daje lažnu nadu. Druge kvalitete nismo videli osim što je lepa i harizmatična. Ne sviđa mi se vaš dogovor - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću ništa više da pričam i neću biti iskrena. Jedino ću reći da neću da je izgubim. Imam iskustva sa ovim stiuacijama - dodala je Matora.
Da ne kaže Matora da sam ja protiv njih i njihove veze, Matora je rekla da više nikad neće da joj da do znanja na bilo koji način da želi da bude njena devojka. Neke stvari su se promenile i ja sam pitao Aleks šta to znači. Aleks se možda po prvi put našla u ovakvom stanju i nema hrabrost da kaže neke stvari - komentarisao je Lepi Mića.
Zar nije dvoljno što imamo energiju i osećamo želju da se družimo? - pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga