AKTUELNO

Ovim je pokazao da ne mari za skandal u čijem se epicentru nalazi ovih dana.

Darko Lazić ovih dana ponovo je u centru pažnje, nakon što je pevačica Olivera Matijević izjavila da je pevač sa njom varao bivšu verenicu Marinu Gagić. Marina i Olivera su se nakon toga udružile, te su sada postale prijateljice, a Lazić im, po svemu sudeći, "udara kontru" tako što se ne odvaja od nove devojke Barbare Bobak.

Foto: Instagram.com/olivera_matijevicofficial, Pink.rs, TV Pink Printscreen

Dok se prašina oko navodne prevare ne stišava, Darko se provodi sa novom devojkom Barbarom, sa kojom odnedavno i živi u Novom Sadu. On je na društvenim mrežama podelio snimke i fotografije iz provoda, na kojima su njih dvoje pozirali nasmejani, a mnogi su se zapitali da li na ovaj način žele da daju do znanja Marini i Oliveri koliko su srećni u vezi.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial

Podsetimo, pre nekoliko dana pevačica Olivera Matijević iznela je tvrdnje da je bila u vezi sa Darkom Lazićem dok je njegova tadašnja verenica Marina Gagić bila u drugom stanju.

Folker je demantovao ove navode, ali nije krio koliko je pobesneo što su se njegove bivše udružile.

- Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije bila, jurila me je i uhodila po nastupima - rekao je Darko za domaće medije.

Autor: M.K.