AKTUELNO

Hit!

Kao i svake nedelje, čuvena emisija "Premijera - Vikend Specijal" drži gledaoce prikovane za TV Pink, pa se i ovog puta reporter Nemanja Vujičić uključio uživo u program sa ulica Beograda, kada je doživeo pravo iznenađenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, dok je Nemanja najavljivao priloge koje ćemo ove nedelje pomno pratiti na malim ekranima, pojavio se bivši zadrugar Branislav Radonjić Brendon, koji je živi u blizini i slučajno prolazio pored premijerene kamere kako bi kupio cigarete.

Da, video sam. Miljana je, eto, molila da se vrati, i treba da moli zato što je bila bahata i generalno poprilično nezahvalna. Meni ona više nije interesantna. Ja čekam da Maja Marinković uđe, biće bum ako uđe. Trenutno smo se posađali, ali ništa strašno. Razočara me je, trenutno ne pričamo... Jao, imam tremu, krenuo sam po cigare, videh tebe – priča Brendon kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Brednon se osvrnuo i na Majine ljubavne turbulencije, ali i njihovo prijateljstvo.

Maja voli Janjuša. Filip joj je bio usputna pažnja. Sa Takijem je u svađi. Znam gomilu stvari... Mnogo je lagala i ispala je nefer prema meni što se tiče našeg druženja, ja sam joj mnogo pažnje posvetio... Slučajno sam izašao, nisam uopšte znao da ste ovde – rekao je bivši zadrugar i dalje pomalo zbunjen, ne skidajući osmeh sa lica.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com/filipcar

Autor: P.R.

#Branislav Radonjić Brendon