AKTUELNO

Nije ga štedela!

U toku je emisija "Izbacivanje". Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom delu Zadruge, a njemu se pridružila Viktorija Mitrović.

Pratio sam kad si zaplakla, kakve misli i emosije ti se vrzmaju? - upitao je voditelj.
Ja sam onog dana rekla da me to neće stići tog trenutka, onda rekacije u Zadruzi, prošlo je mesec dana, ne vidim ćerku i ne čujem je - pričala je Viki, a onda je progovorila o odnosu sa Janjušem.
On se sprda, osim sa Marijanom. Ona mu je draga, pa ne želi da je povredi. Sanju ne zna. Ja nemam loše mišljenje o njoj, ali nisam oduševljena. Ona je pametna devojka, ne kažem za njene postupke, ima stavoe koji su okej. Kao koletaralna šteta mi je. Janjuš je slobodan, mogu ja, može bilo ko. Ako vidi da nešto postoji, kao da se namerno gura. On se sprda - zaključila je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sa tvojim Grujom? - pitao je Darko Tanasijević.
Moj nije, zet jeste, mislim ne znam da li je još uvek. Da mi nije zet i da mi nje zbog nje, iako nismo u dobrim odnosima, nije da me grize savest, ali da smo tu i da mu ne ukažem, ne bi bilo ljudski. Ja da sam na mestu njegove žene, meni to ne bi prijalo. Odnos njega i Vanje traje već dve nedelje, oni su stalo zajedno. Ona i on kažu da se kriju jer ne mogu od nas da sede, da ih ne bismo napadali. Juče sam videla da je prebacila noge preko njega i drže se za ruke. Jutros mi je neko rekao da je prešao kod nje u krevet i da su se grlili i ljubili. Stalno su zajendo, ne rade ništa, ali došla sam da vidim šta se dešava. Oni su stalno zajendo, postoji više od samog druženja. Vanja je ovde pokazala, bio je jedan, pa drugi, pa se skloni i svađa, sa Grujom se skroz distancirala od svih muškaraca i njega drži. Kad je bila priča sa mnom ja sam ustala i okrivila ga. Zašto bih čuvala nečiji brak, ako ga ne čuva on? Za Bakšu sam bila na njegovoj strani. On je počeo meni sad da kontrira, kad god dobacim kaže mi da ćutim. Vidi se da mu je stalo do nje čim meni udara kontru- govorila je Viki.
Šta vidiš u odnosu Sandre Čaprić i Filipa Cara? - pitao je voditelj.
Meni je sve to hladno. Zagrle se u emisji i kad legnu da spavaju, preko dana jedino ako idu negde. Kad ih gledam zajendo ne viidm prštanje i emociju, strasti potrebu za bilo čim. Hladni u smisli da su u vezi, poljube se i zagrle u sred emisije. Ona je stalno nezadovoljna, ima pad psihički, ali ne znam šta konkretno.

Foto: TV Pink Printscreen

A odnos Sandre Rešić i Marka? - dodoao je Darko.
Kad su ozbiljnije teme i hoću da me neko posavetuje sednem sa sandrom. ja sam uhvatila te poglede sa Markom i Stanijom u ogledalu. Uvek ga je spajala tamo, vamo. Rekla je da ide iz Zadruge, kao gosti i gura ga kod ženskog igrača da može da mu bude podrška. Meni sve to deluje da Stanija, da ostaje duže da bi između nje i Marka se desio preokret. Ona je sama rekla da je od trenutka, možda bi da joj se zasviđao prekinula - pričala je Mitrvoićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si primetila da postoji neka neobjašnjiva povezanost između Dalile i Stefana Karića? - pitao je Darko Tanasijević-
Ja sam primetila to smejanje, ali to može da bude pozadina jer su dobri igrači. Možda taj čin što su bili i lošim odnosima, pa se ovde izmirili i drže korektan odnos. Ona je sama rekla da je lep dečko, ne zalazim u njen ukus. Dejan je crn, Stefan je plav, lep je dečko, kome se ne bi svideo? - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga