AKTUELNO

Vanvremenski talenat!

U ''Novom Jutru'' kod Dee i Sarape gostovala je mlada muzička nada, Milica Jokić, koja je raskošnim glasom i vanvremenskim talentom očarala region tokom takmičenja u ''Pinkovim Zvezdama''.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je ovom prilikom promovisala tri nove pesme, i otkila kako je bilo raditi na njima.

S obzirom da sam nova i tek treba da se gradim, zaista sam zadovoljna. To je novi projekat, pod nazivom ''Triologija'', koji smo moj saradnik Saško Nikolić i ja radili, to su tri stilski potpuno različite pesme - priča Milica.

Budući da je Milica snajka čuvenog političara Ivice Dačića, ovom prilikom kroz šalu je otkrila da li se svekar nekad lati mikrofona i da li je njen izabranik Luka Dačić po tom pitanju povukao na oca.

Uhvati se, i Luka peva, samo vi to ne vidite. Njemu se sviđaju sve tri, ali ''Nisi ti'' mu se najviše dopada - kaže ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sma mlada, imam 20 godina, izbacila sam ipak 3 pesme umesto jedne. Još uvek nastupam pa ćemo videti. Trnutno promovišem ove tri pesme, za dalje ćemo videti. Saško Nikolić piše nove pesme. Pinkove Zvezde su mi zaista mnogo pomogle to mi je bila odskočna daska - zaključila je Milica Jokić.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.