AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pokrenuo temu raskida Filipa Cara i Sandre Čaprić.

Foto: TV Pink Printscreen

Raskinuli ste ti i Car, koji je razlog? - pitao je Milan.
Prolazimo jedno pored drugog kao pored turkog groblja, mimoilazimo se. Čekala sam i dala vreme da mi se posveti i rekla sam sve šta mi smeta. Primetila sam da je non stop sa svima nasmejan, a kad je sa mnom non stop je tužan, nikakav. Lomila sam se da li da pustim ili da prekinem. Pitala sam ga da li treba da uđem u vezu i da budem nesrećna. Dolazi situacija da se ljubimo a on skače i udara vrata, ja sam i šokirana i razočarana. Kad smo se muvali sve je bilo simpatično i lepo, a kad smo ozvaničili vezu kao da se sve srušilo. Nisam htela da izgubim njegovo prisustvo ali opet nisam mogla da trpim sve to - odgovorila je Čaprićeva.
Možda si frapirana, ali i ja sam kad skočih na sto pa hoćeš da se biješ sa Irmom, isto tako sam i frapiran kad Mensur kaže da si ga gledaa. Muka mi je od te frapiranosti i te pi*ke materine. Ja sam izopačen, videli ste kako funckionišem u vezama prošle sezone. Svidela si mi se to stoji, mislio sam da mogu nešto ali ne mogu očigledno. Nismo lepo počeli, bio sam neispravan u tom odnosu. Ona je meni odlična devojka i nije zaslužila da ovoliko bude napadnuta - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si bila onako stegnuta u vezi? - pitao je Milan.
Možda sam se plašila da se ne desi ovo što jeste - odgovorila je Čaprićeva.
Milane znaš kakav sam, meni nekad vazduh smeta, a ne da čujem kako ona nekoga gleda, pa ja bih zidove srušio. Mina je kalibar žene koji mi ne odgovara, pa sam tako reagovao. Sandra je drugi tip pa sam bio drugačiji. Mina je što se tiče prošlosti katastrofa i onda se budi u meni revolt. Kad je prihvatiš takvu kakva jeste a ona ti nešto još prigovori. Ja sam u ovaj odnos uneo zgradu, a ona labelo. Znaš kakve bi probleme imao sa Majom posle i što je najgore sa punim pravom. Svidela mi se iskreno, razmišljao sam ili ću ući u vezu i reći da mi treba vremena i ja jednostavno nisam mogao da se ponašam. Nešto me je sastavilo - rekao je Filip.
Šta je njegov glavni problem, on bi da bude u isto vreme sa svim devojkama a i da bude sam - rekao je Mensur.
To je bilo prošle godine a sada se us*o živ. Da je fejk ostao bi sa njom i spavao bi sa njom pa onda otišao - dodala je Sandra.
On nije hteo da uđe ovde, ali je došao zbog nebitno čega. On je destruktivan, tako sam i ja kao mlađi bio samo sa luđakinjama. Sa Sandrom je ušao u vezu ne zna ni zašto i sa Dalilom ne zna što se druži. On je van sebe, muče ga problemi, a ide grlom u jagode u mnoge odnose. On je lepo rekao da je poremećen. On kao da ide protiv sebe, to je jako čudno. Danas sam mislio da će da napravi sra*e i izađe pa sam izlazio i išao sa njim. I on tu Maju ludo voli i to sam provalio. Maja mu je draga i voli je više kao druga. Kad priča o njoj priča kao o ortaku. Treba njega shvatiti, on je čovek koji je bio i sa ove i one strane zakona - govorio je Miki.
Nije on poremećen, njemu treba malo ljubavi ništa više. Treba mu topao zagrljaj, svaka žena će ga gotiviti jer je iskren uvek kakav god da je. Voli malo da je ludo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga