AKTUELNO

Da se naježiš!

Pevač Toni Cetinski prisetio se tragedije u kojoj je nastradao njegov kolega Toše Proeski i ispričao koliko je teško podneo njegovu smrt.

- Od Tošeta sam naučio jako puno, iako sam puno stariji od njega. On nije bio samo ljudsko biće, bio je više od toga - istakao je on.

Foto: E-Stock

- Otkad njega nema, želim da budem što bolji. Ali, bilo je razdoblje ljutnje i osećaja nepravde gde sam ja srljao. Bio sam u braku gde su ateisti, totalno udaljen od Crkve. Srljao sam, išao glavom kroz zid. Dozvolio sam sebi poroke. Totalno sam zalutao i otišao u pogrešnom pravcu - rekao je Cetinksi.

Cetinski je potom ispričao i da ga je kao malog baba tajno odvela da se krsti za vreme komunizma. Tonijeva baba Marija bila je velika vernica, pa je pevača krstila u dva ujutru u tajnosti.

- Ona me u doba komunizma skrivajući krstila u Novigradu. Takav je dogovor imala sa sveštenikom. Išla je da me krsti i i na tome sam joj zahvalan. Za to vreme je to bilo riskantno, ali ne znam šta bih radio da me nije krstila - rekao je pevač u jednoj emisiji.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Autor: M.M.