AKTUELNO

Razvezala jezik kao nikad do sada!

Kao i svakog utorka, na programu televizije ''Pink'' je vaša omiljena emisija ''Amidži Šou'', a Ognjen Amidžić je i ovog puta ugostio više nego aktuelnu ekipu i to: Nadu Topčagić, Nedu Ukraden, repera Milija, Milicu Dabović i Tijanu eM.

Gosti su odgovarali na škakljiva pitanja, a prvi na redu je reper Mili, koji je otkrio da je bio sa jednom poznatom pevačicom.

Jednom sam se zaljubio u pevačicu, i nikad više. Bila je uzvraćena ljubav, ali davno je to bilo - priča Mili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je po vašem mišljenju najgori čovek kog ste upoznali na estradi? - glasilo je pitanje za Nedu Ukraden.
Eh koliko ih je... Nemam tu vrstu emocije, svako ima svoje živote i karijere, nemam drama ni sa kim, niti mi je neko dugovao, niti ljubavi. Mnogi su me razočarali, bilo je tu drama, suza i događaja nekih, ali to su mi nebitne stvari - priča Neda Ukraden.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Sledeća na redu je Nadu Topčagić, koja je dobila pitanje ''Koji je največi honorar koji je zaradila'', našta je pevačica poludela i napravila opšti haos u studiju:

Svi zarađuju više od nas i novinari, svi. Dobijaju stanove. Moramo da raščistimo o pevačima. Ostavite nas na miru, majstor kad vidi Nada Topčagič, troduplo naplati. Ja nisam pevač trgova, ja ovo leto ni na jednom trgu nisam pevala. Najviše me koštao Ibrahimović. Vrti se samo oko nekoliko pevača igra. Pet pevača peva sve trgove letos. Ku*ci palci, Neda neka kaže. Ako je ovaj kolač turneja, ajde svi da podelimo taj kolač, ne možeš ti uzeti sve - ispričala je Nada visokim tonom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.