AKTUELNO

Marijana sve nemo slušala!

Pitanja gledalaca se nastavljavaju, a naredno bilo je upućeno Marku Osmakčiću:

Bedniče, mnogo si jadan ispao prema Sandri Rešić - glasila je konstatacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, verovatno tako izgleda. Ja sam video u kom to smeru ide, koliko god je Sandra govorila da na nju ne utiču komentari drugih, ali mislim da jeste tako. Kad meni postane preforsirano, onda mi nije zanimljivo. Ja sam stalno tražio razgovor, stalno ja prilazio, onda se i ja osećam kao pas koji trči. Nisam ni ja neki jadnik i bednik. Držala je gard, da se ne bi ponizila, a mene je to ohladilo. Možda jesam ispao jadnik i bednik, ali je tako. I meni je ona sama rekla da nije to-to, nisam se ni ja njoj svideo dovoljno očigledno - rekao je Marko.
Marko može da postane ozbiljan folirant i lažovčina, svaki put posle nekog odbijanja on reaguje ovako. On sad pokušava da nas ubedi da se njemu Sandra sviđala, a sad mu se desila neka kosmička ljubav. Iz aviona se videlo da traži devojku da bi bio u nekoj priči. Ključ je zapravo kod Stanije, svi znamo da ovo sa Marijanom neće trajati - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija mu se dopadala u svakom momentu, on je pored Stanije onaj pravi, možda mu se ove samo na trenutke dopadaju. On poštuje njenu vezu, jer ne želi da je izgubi kao prijatelja. Sandra je poslužila kao igračkica i drago mi je - komentarisala je Miljana.
Slažem se sa Miljanom, iako sam Sandrina drugarica - dodala je Matora.
Stanija je uvek čvrsto stajala iza mene, taj odnos je meni na najvećem nivou, jer me nikada nije izdala! Ja više ništa ne mogu da garantujem - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, sad je već počeo da me ponižava, rekao je da sam naporna. Ja sebe nisam nazvala sveticom, ja sam sve komentare ove zaslužila, neće me je*ati jedan Marko. Rekla sam Marku da pazi kako se obraća i kako govori za crnim stolom kad uđe u ovo crveno - pobesnela je Rešićeva.
Ja sam pričala sa Markom i on mi je rekao kako mu Stanija brani da dovodi devojke u krevet, ja mu kažem "Zašto to radi, ako nije ljubomorna?", što mi je on potvrdio - otkrila je Ana, nakon čega je usledio neviđeni haos.
Je*em li ti mamu lažljivu! - vikao je Marko.
Ja verujem njemu! - dobacila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga